Glimp van het hiernamaals…

Niemand weet wat er precies gebeurt als je sterft. Sommige mensen claimen echter een glimp te hebben opgevangen van het hiernamaals. Eén van hen is dr. Eben Alexander, een hersenchirurg die in 2008 een week in coma lag. Hij vertelt wat hij daar heeft meegemaakt (bron NineforNews).

In een boek dat hij eerder dit jaar publiceerde schrijft hij: “Ik lag een week in coma en leed aan een vorm van meningo-encefalitis – een hersenaandoening – die zo ernstig was dat er een kans van twee procent was dat ik het zou overleven. Na een week vertelden artsen mijn gezin dat het tijd was om me te laten sterven”. De 63-jarige Alexander zag terwijl hij in coma lag een ‘licht dat langzaam omlaag kwam’. “Het was een cirkelvormige entiteit waar hemelse muziek uit kwam,” zei hij. “In het licht vormde zich een opening, waar ik doorheen ging,” aldus de arts. “Ik kwam terecht in een groene, vruchtbare vallei, waar watervallen uitkwamen in kristallen poelen.”

 “Er waren witte en roze wolken,” legde hij uit. “Daarachter een blauwe lucht met bomen, velden, dieren en mensen.”Alexander zag water dat in rivieren stroomde of omlaag kwam als regen. Boven het water, waarin vissen zwommen, hing mist. De arts stelt dat er steeds meer bewijs komt voor het hiernamaals. “Het bewijs voor bijna-doodervaringen is overweldigend,” zei hij. “Maar er is bijna geen bewijs waaruit blijkt hoe ze ontstaan” (Daily Mail, foto’s internet).

Lees ook:Michael Visser: ‘Op 4-jarige leeftijd kwam ik in het hiernamaals terecht…’
Lees ook:Neurochirurg Eben Alexander; de hemel bestaat…
Lees ook:‘Duitse arts gaf patiënten drugscocktail’
Lees ook:Violist met zeventien bijna-doodervaringen…
Lees ook:De vrouw aan de waterkant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>