Eva en ‘Op zoek naar de hemel…’

Onlangs verscheen de herdruk van ‘Hoop, liefde & vergeven’ van Hans Peter Roel. Het boek heeft de toepasselijke naam ‘Op zoek naar de hemel’ meegekregen. De boeken van Hans Peter Roel zettend de lezers tot denken aan en helpen je bij de zoektocht naar jezelf, naar binnen.

Eva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op Eva te wachten. Deze belofte is de reden van haar zoektocht. Eva gaat op reis om de hemel op aarde te ontdekken.  In het Verre Oosten leert ze mediteren en krijgt ze inzicht in oude wijsheden. Op haar pelgrimage naar Santiago de Compostela leert ze om haar rugzakje leeg te houden. Uiteindelijk ontdekt Eva het geheim van een gelukkig leven als ze in het bezit komt van een aangrijpend en authentiek dagboek. Het leven van Eva van Berkel is in meerdere opzichten hartroerend en bijzonder. Ze volgt het pad van haar hart en ontdekt het geheim van een gelukkig leven. De reis naar binnen is de mooiste reis die je kunt maken! Dit boek kwam eerder uit als: ‘Hoop liefde & vergeven’ I.v.m. met een herdruk is de titel, het ISBN en het omslag gewijzigd.

Hans Peter Roel schrijft verhalen en boeken die een zinvolle bijdrage leveren aan een betere wereld. Het zijn boeken die mensen in hun hart weten te raken. De missie van Hans Peter is om mensen op persoonlijk vlak te laten groeien.” Ieder mens krijgt in zijn of haar leven geluk, maar ook tegenslag. Het geheim van een gelukkig en succesvol leven zit niet in wat je overkomt en wat je bereikt, maar in hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat.”

Lees ook:Ki, het verhaal over kracht van binnenuit…
Lees ook:Train je lichaam en geest met ‘Ki’…
Lees ook:De Vierde Dimensie…
Lees ook:Peter van der Hurk om 22 uur op RTL 4
Lees ook:Telefoontje van mijn eigen spirituele ‘gids’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>