Nog tickets verkrijgbaar voor Lynne Mc Taggart…

Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar voor een avond met Lynne Mc Taggart. Ter gelegenheid van het verschijnen van haar nieuwe boek ‘Het Intentie-effect, the Power of Eight’ komt ze namelijk op donderdag 25 januari naar de Posthoornkerk in Amsterdam.

Zij vertelt deze avond over haar nieuwe boek. Uiteraard neemt zij ons ook mee in een intentie-experiment. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Lynne McTaggart.! In de Posthoornkerk in Amsterdam zal zij ons vertellen over het potentieel van gedachtekracht in kleine groepen, en hoe we hiermee ons eigen leven en dat van de mensen en de wereld om ons heen kunnen verbeteren. Uiteraard laat zij ons dit ook zelf ervaren door middel van een experiment. Je zult versteld staan van wat er mogelijk is als we onze gedachtekracht bundelen in een kleine groep…  Na afloop is het mogelijk om vragen te stellen aan Lynne McTaggart. De avond begint tussen 19.30 en 20.00 uur met een inloop en ontvangst met koffie of thee. Daarna is er tussen 20.00 en 22.00 uur een lezing gevolgd door een experiment en kunnen er vragen worden gesteld. Vooraf en na afloop is er gelegenheid tot het kopen van het boek van Lynne McTaggart. De Posthoornkerk in Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

In Het Intentie-effect: The Power of Eight onthult bestsellerauteur Lynne McTaggart (bekend van Het Veld en Het Intentie-experiment) de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we echt wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld om ons heen positief te veranderen. kijk voor meer info op: www.ankhhermes.nl.

Lees ook:Lynne McTaggart komt naar Amsterdam…
Lees ook:Wetenschappelijk onderzoek op het gebied van gedachtekracht…
Lees ook:Wederom The World’s Biggest Eye Contact Experiment…
Lees ook:Het is ongelofelijk wat er kan gebeuren…
Lees ook:Paranormale beurzen, de agenda van Paravieuw met o.a. Jan C. Van der Heide

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>