Speel De Magische Verbinding…

Er zijn enorm veel verschillende inzichtkaarten in omloop. Zo is er ‘De Magische Verbinding’ en ‘Het Orakel’ van auteur S. Cantore (uitgeverij Toorts BV). De spelregels voor De Magische Verbinding en voor Het Orakel staan op de spelwijzer-kaarten in het doosje.

Speel het spel van De Magische Verbinding thuis met familie of vrienden, of gebruik het als kennismakingsspel in groepen, bij het vormingswerk en alle bijeenkomsten om elkaar te leren kennen. Laat de Magische Verbinding van het Lot je vertellen hoe je in het leven staat. Geef de Innerlijke Magische Verbinding kans je te laten zien hoe je over jezelf denkt. Laat vrienden en kennissen tonen hoe ze jou zien door de Uiterlijke Magische Verbinding. Speel dit eenvoudige spel voor de gezelligheid en om samen plezier te hebben. Of speel het serieus om je in je eigen karakter en in dat van anderen te verdiepen. En wil je helderheid over een oplossing voor vragen die bij je leven, speel dan Het Orakel. Er is geen winnaar of verliezer. De winst bestaat uit het inzien, leren en groeien.

Salvatore Cantore (1941) is Italiaan van geboorte, groeide op in Duitsland en woont sinds 1968 in Nederland. Hij studeerde theologie en filosofie en was jarenlang studieleider Drama en Expressie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Recent heeft hij zich vooral toegelegd op het ontwerpen en geven van cursussen voor sociale en communicatieve vaardigheden.

Lees ook:Hatchimal; het nieuwe huisdier voor kinderen…
Lees ook:Pas op met Glaasje draaien
Lees ook:Tarot, een psychospel
Lees ook:SBS 6 de nieuwe Uri Geller, kwartfinales! The Mask en Vincent the game
Lees ook:Ga mee met de Polar Express…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>