Ondergrondse basis met buitenaardse wezens….

Onder Archuleta Mesa op de grens tussen Colorado en New Mexico ligt volgens veel waarheidszoekers een ondergrondse basis verscholen waar buitenaardse wezens zijn te vinden. Volgens verschillende theorieën werken het Amerikaanse leger en de aliens er samen. In ruil voor buitenaardse technologie zouden de aliens een beperkt aantal mensen mogen ontvoeren. In 1979 zouden bouwlieden tijdens werkzaamheden op zogeheten Greys zijn gestuit, waarna het tot een bloedige confrontatie kwam.

Het begon allemaal toen politieagent Gabe Valdez in de jaren zeventig melding maakte van gevallen van vee-verminking. Hij claimde zelfs een foetus te hebben gevonden in een dode koe en speculeerde dat koeien werden gebruikt om aliens ter wereld te brengen. Paul Bennewitz deed in de jaren zeventig onderzoek naar geheime overheidsprojecten rond Kirtland Air Force Base in New Mexico. Hij pikte nabij de basis signalen op en theoretiseerde dat ze afkomstig waren van een geheime ondergrondse basis.

 Daarna meldde Philip Schneider zich. Hij claimde het bloedbad in 1979 te hebben overleefd en zei dat hij één van de bouwlieden was die aan de basis, Dulce geheten, hadden gewerkt. Schneider beweerde dat hij tijdens het boren van de tunnels oog in oog kwam te staan met een twee meter lange Grey en ternauwernood wist te ontsnappen. Nog een andere getuige, ene Thomas Castello, zei als beveiliger op de basis te hebben gewerkt. Hij zei dat mensen die in de buurt vermist waren geraakt, op de basis werden onderworpen aan experimenten. Eind jaren tachtig claimde de Amerikaanse ufoloog John Lear informatie te hebben gekregen waaruit volgens hem bleek dat de basis bestaat.De CIA heeft het bestaan van Area 51 inmiddels erkend. Daarnaast is gebleken dat de Amerikaanse overheid in het geheim onderzoek doet naar UFO’s. Zal binnenkort ook worden onthuld dat Dulce echt bestaat? (bron NineforNews, Express, foto’s internet).

Lees ook:Nazi’s geholpen door buitenaardse wezens…
Lees ook:Aliens gebruiken de aarde als basis…
Lees ook:Ingang geheime basis UFO ontdekt…
Lees ook:Nieuwe informatie over Area 51…
Lees ook:Aliens, technologie en wapens…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>