Boek over: Leven zonder vaccinaties…

Nog een paar maanden wachten en dan ligt het boek ‘Leven zonder vaccinaties’ van Noor Prent- Tineke Schaper in de winkel. Uitgeverij AnkhHermes. Een onderwerp dat veel mensen bezighoudt. Want wanneer kies je er wel…of juist…net voor?

‘Leven zonder vaccinaties, bevorder weerstand, begeleid ziekte’ van antroposofisch huisarts Noor Prent en klassiek homeopaat Tineke Schaper is bedoeld voor ouders die bewust de keuze hebben gemaakt, of willen maken, om hun kinderen niet in te laten enten volgens het Rijksvaccincatieprogramma. De auteurs zijn experts op dit gebied, zij verdiepen zich al meer dan dertig jaar in het vaccinatievraagstuk, de bewuste keuze die hierin gemaakt kan worden en de alternatieven op dit gebied.

Niet vaccineren is een bewuste verantwoorde keuze die net als alle andere keuzes in het leven consequenties met zich meebrengt. Je kunt in door ouders geschreven verhalen lezen hoe zij tot hun besluit gekomen zijn, hoe ze hiermee omgaan en waarmee ze geconfronteerd worden. In dit boek wordt tevens een andere kijk gegeven op ziekte en gezondheid en de aard en behandeling van infectieziekten die in een kinderleven kunnen voor komen. Ouders krijgen handvaten, middelen en zelfzorgtips in handen om de natuurlijke weerstand van kinderen te versterken en hen te ondersteunen op het moment dat hun kinderen een infectieziekte doormaken.

Noor Prent, arts, in haar praktijk voor antroposofische ouder- en kindzorg staat het behouden van natuurlijke weerstand en bevorderen van eigen geneeskracht centraal. Tineke Schaper (0nderste foto), in haar praktijk voor klassieke homeopathie hebben vaccinaties bij kinderen, de mogelijke bijwerkingen en bewustwording van een vrije keuze, veel aandacht. Voor meer info ga naar: www.ankh-hermes.nl

Lees ook:Boek voor overgevoelige kinderen…
Lees ook:Kankerpatiënten hebben baat bij klankbehandeling
Lees ook:SBS 6 zoekt paranormale kinderen voor programma Liesbeth Van Dijk
Lees ook:SBS 6: Liesbeth van Dijk en paranormale kinderen binnenkort op TV
Lees ook:Ouders Maddie terug in Praia da Luz Praia da Luz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>