Voorspellingen van Baba Vanga voor 2018…

Een blinde helderziende die de 9/11-aanslagen, de tsunami in 2004 en Brexit zou hebben voorspeld, heeft naar verluidt ook voorspellingen gedaan over twee belangrijke gebeurtenissen in 2018 (bron ninefornews).

Baba Vanga, die in 1996 op 85-jarige leeftijd overleed, claimde over bovennatuurlijke vermogens te beschikken waardoor ze rampen en andere gebeurtenissen zag aankomen. De waarzegster, die ook wel de Nostradamus van de Balkan werd genoemd, voorspelde dat China de Verenigde Staten in 2018 voorbijstreeft als supermacht. Ze beweerde ook dat volgend jaar een nieuwe vorm van energie zal worden ontdekt op de planeet Venus. In 1970 bedroeg het aandeel van China in de totale wereldeconomie slechts 4,1 procent. Dat aandeel steeg in 2015 naar 15,6 procent. Volgens zakenblad Forbes zal het aandeel van de VS in de wereldeconomie (nu 16,7 procent) in 2025 dalen naar 14,9 procent.

Er liggen op dit moment geen plannen voor een missie naar Venus, wat betekent dat het ontdekken van een nieuwe energievorm op die planeet waarschijnlijk uitgesloten is. De Parker Solar Probe van NASA wordt komend jaar gelanceerd, maar gaat uiteindelijk niet landen op Venus. Believers zeggen dat Baba Vanga de 9/11-aanslagen in 2001 heeft voorspeld. Ze zei dat ‘twee stalen vogels’ de ‘Amerikaanse broeders’ zouden aanvallen. De helderziende zou ook de Brexit hebben voorspeld door te zeggen dat ‘Europa zoals we dat kennen eind 2016 zal ophouden te bestaan’.

Lees ook:Baba Vanga voorspelde Brexit…
Lees ook:Blinde Baba Vanga voorspelde toekomst…
Lees ook:Wat staat ons te wachten in 2018…
Lees ook:Indiase goeroe Sai Baba is niet meer
Lees ook:Mogelijk nieuwe planeet ontdekt…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voorspellingen van Baba Vanga voor 2018…

  1. Lena

    Wat zou ik deze mevrouw graag eens willen spreken! Ben zelf helderwetend en heldervoelend en herken het nodige in haar uitspraken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>