Wat zijn mentaal, sterke mensen…

Wat zijn mentaal, sterke mensen? Mensen die zich niet of nauwelijks laten beïnvloeden door anderen en trots zijn op wie ze zijn. Op de site www. verkenjegeest.com. kwam ik enkele tips tegen die graag met jullie deel.

 -Nee zeggen

We hebben niet geleerd om ‘nee’ te zeggen. Toch heb je alle recht van de wereld om iets te weigeren waar je geen zin in hebt of wat niet goed voelt. Probeer vandaag maar een keer om ‘nee’ te zeggen tegen iets wat je niet wilt.

 -Omarm je toekomst

Elke nieuwe ervaring is een les. Zonder mislukkingen is er geen succes en staan we stil of worden we zelfs overmoedig. Goed om daar eens bij stil te staan.

 -Je eigen geluk

Jouw geluk is van jou alleen. Als je het van anderen laat afhangen, kun je verdrinken in de emotionele ups en downs. Daardoor raak je meer en meer gefrustreerd. Met gevolg dat je je ongelukkiger voelt.

 -Positiviteit

Probeer uit iets negatiefs iets positiefs te halen. Leg de nadruk dus niet te veel op negativiteit. Open je ogen.

 -Vertrouwen

Heb vertrouwen in jezelf op ieder moment. Sta niet toe dat je zelfvertrouwen je ten grond richt.

 -Ondermijnen

Laat je niet overrompelen door mensen die het verkeerd met je voorhebben. Ze proberen je naar beneden te halen en ondermijnen je zelfvertrouwen. Het enige dat je nodig hebt, is vertrouwen in jezelf en de kracht en trots die noodzakelijk zijn om afstand van hen te nemen en je indien nodig tegen hen te verzetten.

 -Accepteren

Soms zijn we bang voor veranderingen, voor het verlaten van onze comfortzone, want dat is beangstigend. Wees niet bang voor het onbekende, want iedere verandering betekent iets goeds. Je moet het alleen wel zien.

-Niet vanzelfsprekend

Wees gelukkig met wat je nu hebt en weet dat te waarderen. vind je het ware geluk en de noodzakelijke kracht waar je naar op zoek was.

 

(bron www. verkenjegeest.com)

Lees ook:Invloeden van totale maansverduistering
Lees ook:Geniet van de dingen die je hebt…
Lees ook:Ik voel steeds vaker mijn innerlijke kracht
Lees ook:Volle maan; hoe staat het met je plannen…
Lees ook:Geluksroute Eindhoven; een ongedwongen uitwisseling van geluk…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>