Fox komt met nieuwe reeks X-Files…

The X-Files komt met een nieuw seizoen van dit keer tien afleveringen. David Duchovny en Gillian Anderson zijn terug als de iconische agenten Fox Mulder en Dana Scully. De serie wordt  vanaf maandag 8 januari uitgezonden op FOX.

The X-Files is een Amerikaanse televisieserie ontwikkeld door Chris Carter en voor het eerst vertoond in 1993. The X-Files kan het beste worden geplaatst in de genres sciencefiction/horror/mystery. FOX begon in 2015 voorzichtig toen ze de hitserie uit de jaren 90 een doorstart gaf. Maar de zes nieuwe afleveringen werden verslonden door de fans. Gemiddeld keken zo’n 16 miljoen Amerikanen. Reden genoeg voor een vervolg: de zender heeft dus deze tiendelig seizoen besteld.

Met de X-Files worden documenten aangeduid van onderzoeken naar vreemde – lees buitenaardse en paranormale – verschijningen. Meer dan 1600 pagina’s die vanaf 1940 zijn volgeschreven zijn nu al online in te zien op de homepages van de FBI. Er is welgeteld 1 document over de Roswell-zaak, de buitenaardse wezens die in 1947 met hun vliegende schotel zouden zijn neergestort bij dit plaatsje in New Mexico. Volgens de FBI ging het om een onbemande weerballon.

 

Lees ook:Fox komt met nieuwe reeks van The Walking Dead…
Lees ook:Veel Amerikanen zijn ervan overtuigd dat dit jaar de wereld vergaat
Lees ook:The X-Files; dichter bij de waarheid dan je denkt…
Lees ook:Buitenaardse wereld moet erkend worden
Lees ook:Nieuwe informatie over Area 51…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>