Onverklaarbare geluiden in kerk Ware…

Een oude kerk in het Engelse plaatsje Ware trekt al tientallen jaren paranormale onderzoekers aan. Er doen voortdurend verhalen de ronde over onverklaarbare fenomenen die er zijn waargenomen, schrijft de kant Daily Mirror.

Zo lijkt uit de toren van de kerk een diep gegrom te komen, dwaalt er naar verluidt een gedaante in een zwart gewaad rond op het kerkhof en verklaarde een vrouw in 1978 een leger geesten te hebben gezien dat uit de kerk kwam. Deze maand besloten de Cambridge Ghost Hunters een bezoekje te brengen aan de kerk, die in 1853 werd gesloopt, al staat de toren nog wel overeind. “We hebben alle graven rond de kerk onderzocht en veel daarvan waren van kinderen,” zei groepslid Craig Jones.

“Ze stierven vrijwel allemaal in november en december, en dat al vanaf de jaren 1700,” voegde hij toe. “Veel kinderen stierven rond kerst als gevolg van het koude weer.” Onder de ruïnes legde de groep naar eigen zeggen vreemde geluiden vast. Zo klonk er gehamer en geneurie en zei een stem ‘laat me eruit’. Jones zei dat er op een bepaald moment ook een stuk steen naar beneden viel. “Er was niemand in de buurt en het kan geen vallend stuk puin zijn geweest,” zei hij. “Daarvoor was het te groot.” Wil jezelf de beelden bekijken?  Surf dan naar…www.ninefornews.nl.

Lees ook:Oef…. Samen willen bidden leidt tot ontslag
Lees ook:Herbert Baglione en zijn enge schaduwen…
Lees ook:Ufo’s regelen zonlicht en warmteaanbod…
Lees ook:People’s Temple, hoe de waanzin van Jim Jones honderden de dood indreef
Lees ook:‘Duivel achter misbruikschandaal kerk’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>