Ophef over filmpje zelfmoordbos…

De Amerikaanse vlogger Logan Paul veroorzaakt heel wat opschudding met een video die hij maakte in het Japanse ‘zelfmoordbos’. Paul wilde een filmpje maken over de legende dat het er zou spoken, maar vond in plaats daarvan een dode man. Hij ligt nu onder vuur omdat hij die man ook toonde in zijn video.

 De man in kwestie had net zelfmoord gepleegd door ophanging. Hoewel Logan en zijn vrienden verschillende boodschappen meegaven over hoe mentale problemen en zelfmoordneigingen serieus genomen moeten worden, toonde hij het lijk wel in zijn video. Breaking Bad’-acteur Aaron Paul kon daar absoluut niet om lachen. “Hoe durf je!”, schrijft hij op Twitter. ”Ik walg van jou en  kan niet geloven dat zo veel jonge mensen naar je opkijken. Zo triest. Hopelijk beseffen ze na deze laatste video dat je puur uitschot bent. Zelfmoord is geen grap! Ga rotten in de hel.”

Ook ‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner wist niet wat ze zag.  “Logan Paul, je bent een idioot. Je maakt mensen niet bewust van een probleem, je lacht er alleen maar om. Ik kan niet geloven hoe je het probeert goed te praten met die excuses van je. Je verdient het niet om zoveel kijkers te hebben. Ik hoop dat je nooit zoiets meemaakt als die man.” De YouTuber, die ruim 15 miljoen volgers heeft, heeft zijn excuses aangeboden. De video is ondertussen offline gehaald, maar verschillende YouTube-gebruikers hadden hem al opgeslagen, waardoor de schokkende beelden nog steeds te vinden zijn (bron AD).  Aokigahara is een populair bos in Japan. Niet zozeer bij toeristen, maar vooral bij mensen die zelfmoord willen plegen. Tussen de dichte vegetatie kan men voorgoed verdwijnen. Jaarlijks ruimt de Japanse overheid er een honderdtal lijken op, maar vermoedelijk worden veel lichamen nooit meer gevonden.

Lees ook:For sale, Sonderangebot Paul octopus/tintenfisch from Oberhausen, ziener te koop
Lees ook:Wolvine, op vlucht voor duistere krachten…
Lees ook:Kan muziek je de dood indrijven…
Lees ook:Bezoek aan een bos in Japan leidt tot zelfmoord
Lees ook:Op zoek naar je tweelingzus in het Japanse bos Aokigahara…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>