Eruitzien als een Alien…

Het blijft een raar verhaal…het willen lijken op een Alien. Dat er heel wat mensen op aarde duizenden euro’s besteden aan plastische chirurgie, is bekend, maar de 22-jarige Vinny Ohh uit Los Angeles maakt het wel heel bont: hij gaf al ruim 50.000 euro uit aan meer dan 110 operaties om te lijken op een buitenaards wezen.

Om daadwerkelijk te transformeren, krijgt hij binnenkort de meest ingrijpende operatie, namelijk het verwijderen van zijn genitaliën. Zo kan Vinny binnenkort door het leven als ‘genderloos’ persoon, een ‘alien’ dus. Vinny, make-upartiest van beroep, gelooft dat hij geen man, maar ook geen vrouw is en meent dat zijn extreme look de manier is om te laten zien hoe hij zich van binnen voelt. Jong geleerd is oud gedaan: Vinny begon met lipfillers toen hij 17 jaar oud was. Daarna onderging hij tal van operaties, onder meer aan zijn neus, wangen en wenkbrauwen. Naast zijn werk als make-upartiest werkt Vinny ook af en toe als model. Voor zijn alienlook draagt hij contactlenzen, af en toe klauwen en verft hij zijn haar in gekke kleurtjes.

De operatie om zijn genitaliën, tepels en navel te laten verwijderen (het volgende punt op de agenda) wordt zijn duurste operatie tot nu toe: 160.000 dollar. “Ik wil een genderloze Alien zijn. Ik wil er van buiten uitzien zoals ik mij van binnen voel. Het liefst wil ik eruitzien als een alien. Ik wil een hybride zijn, geen man of vrouw”, aldus Vinny tegen Daily Mail.

Lees ook:‘Alien-baby heeft geen DNA’ (Mexico)
Lees ook:Op zoek naar nieuwe oren…
Lees ook:Dr. De Graaff neurochirurg MST Enschede liet patiente doodgaan!
Lees ook:Opgestaan uit de dood…
Lees ook:Gezin leeft wekenlang met lijken in huis…….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>