Mannelijke sekspop in de maak…

De eroticamarkt wordt al jaren overspoeld met levensechte vrouwelijke sekspoppen van siliconen, maar mannelijke versies waren er eigenlijk nog niet. Het Amerikaanse bedrijf Realbotix zegt daar verandering in te brengen. Nog dit jaar lanceert de firma een masculiene seksrobot die kan praten, lachen, bewegen en is voorzien van een bionisch geslacht. “De penis van ons product zal de werking van een doorsnee vibrator overtreffen.”

Volgens Realbotixdirecteur Matt McMullen speelt zijn bedrijf met de reukloze plastic hunk in op een grote vraag van geïnteresseerde consumenten. “De robotdames die we maken zijn bijna niet aan te slepen. Ze worden vooral door mannen gekocht, maar vrouwen moesten we helaas steeds teleurstellen”, vertelt McMullen in Britse tabloids Daily Star en The Sun. Wie de mannelijke seksmachine, die eind 2018 op de markt komt, in huis wil halen moet wel diep in de buidel tasten. De onvermoeibare ‘kerel’ gaat, afhankelijk van de uitvoering, tussen de 9.000 en 12.000 euro kosten. Best duur, stelt de directeur. Maar het voordeel van de aanschaf is dat de robot jarenlang mee kan en tijdens of na de seks via het stroomnet snel kan worden opgeladen. McMullen:  “Onze poppen worden, anders dan hun echte tegenhangers, nooit moe en kunnen zo vaak in actie komen als nodig is. Het is een kwestie van inpluggen en gaan.”

De robots worden voorzien van kunstmatige intelligentie die kan worden aangestuurd met een smartphoneapplicatie. Daarmee kan de virtuele mimiek van de pop worden bepaald, evenals wat hij zegt en hoe en waarmee hij moet bewegen. “Op die manier kan bijna het echte leven worden gesimuleerd”, aldus McMullen die nog een voordeel noemt van de vinding.  “Het blijft altijd gezellig met zo’n bedpartner.”  Hij stelt ook nog dat de poppen ‘heel natuurlijk aanvoelen en makkelijk te reinigen zijn’. Ook handig: na afloop van de daad kan de robot ‘eenvoudig in de kast of doos worden opgeborgen’ (bon en foto’s AD).

Lees ook:Robot die appels plukt…
Lees ook:Robot in de bak…
Lees ook:Robotje Pepper mishandeld door dronken man…
Lees ook:Een robot voor je seksuele gevoelens…
Lees ook:Sneller dan een echte cheetah…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>