Overnachten in ijshotel met White Walker…

Liefhebbers van de serie Game Of Thrones wisten het waarschijnlijk al; er is een heus ijshotel met dit thema. Er  is dus nu de mogelijkheid om in een heus Game Of Thrones-ijshotel te overnachten.

Lapland Hotels Snow Village  in Finland heeft namelijk een hotel gebouwd dat compleet gemaakt is van ijs. Het duurde een maand om het hotel uit de grond te stampen en we moeten zeggen: dat is enorm indrukwekkend.  Het hotel, bestaande uit een restaurant, bar én slaapkamers is gemaakt van ijs en geheel geïnspireerd op de populaire serie. Zo kun je (ja, écht) slapen in een bed van ijs, uitkijkend op een van ijs gemaakt ‘White Walker’. En dan zijn er nog 29 kamers in het hotel.

Er zitten ook kleine minpuntjes aan overnachten in het hotel. Zo is het er standaard tussen de -2 en -5 graden. Behoorlijk blauwbekken dus, ’s nachts. En het tweede minpunt? Tja, dat we natuurlijk niet zeker weten of je de volgende dag als mens óf white walker terugkeert naar huis. Kamertje boeken? Kost je zo rond de 300 euro. Moet je nog wel even kiezen of je onder het oog van een gigantische White Walker of onder een direwolf wilt liggen. Vind je een overnachting in het hotel nou iets te veel van het goede? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een dagje rondlopen in Snow Village, waar je naast een White Walker, een life sized Iron Throne met zwaarden van ijs, een Braavosi Hall of Faces en een ice-breathing draak kunt verwachten (bron en foto’s internet).

Lees ook:Fantasyserie ‘Game of Thrones’ meest illegaal gedownloade televisieserie…
Lees ook:Overnachten in een horrorhotel…
Lees ook:Start-to-Yoga Village bij Torhout …
Lees ook:Parnormaal of niet, even iets duidelijk maken over dit blog
Lees ook:‘Ghost in the Shell’ nu in de bioscoop…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>