Ruimterots of toch een ruimteschip…

Nog niet zo lang geleden kwam er een ruimterots ter grootte van een flatgebouw aan in ons zonnestelsel. Sommige wetenschappers vermoedden dat het een ruimteschip was, gestuurd door buitenaardsen. Hoewel de eerste scans nog niets hebben opgeleverd, moeten we deze mogelijkheid niet uitsluiten, zo zegt een vooraanstaande UFO-expert.

Nick Pope, die jarenlang leiding gaf aan de UFO-eenheid van het Britse ministerie van Defensie, claimt dat de scans de intelligentie in het object mogelijk wakker hebben gemaakt en dat aliens ons nu in de gaten houden. De rots, Oumuamua genaamd, passeerde afgelopen oktober onze planeet. Wetenschappers onder leiding van professor Stephen Hawking richtten krachtige telescopen op het object om te achterhalen of het door een buitenaardse beschaving is gestuurd. “Hoewel er nog niets is gevonden, is er nog een andere intrigerende mogelijkheid: als dit schip een buitenaardse sonde is, is het mogelijk dat onze scans de intelligentie in het object wakker maken,” zei Pope tegen de Sun Online.Pope suggereert dat wetenschappers verkeerd hebben gezocht.

“Omdat er geen lucht in de ruimte is, hoeft een buitenaards ruimteschip er niet uit te zien zoals onze vliegtuigen,” zei hij. “Je hoeft geen interstellair ruimteschip te bouwen, maar je kunt ook gewoon een asteroïde nemen, uithollen en daar een schip in bouwen, zodat je beschermd bent,” voegde hij toe.Pope claimt dat Oumuamua niet het enige object is dat de aandacht trekt. “Een buitenaards schip dat zoekt naar buitenaards leven gaat mogelijk in de slaapstand tot het in de buurt van een bewoonde planeet komt,” lichtte hij toe. Hij zei dat veel wetenschappers en astronomen deze theorie serieus nemen. Afgelopen week bleek nog dat het Pentagon jarenlang in het geheim onderzoek deed naar UFO’s. “Dat is een buitengewone onthulling, omdat de Amerikaanse overheid eerder steeds ontkende onderzoek te doen naar dit onderwerp,” zei hij. “Dit zegt ons dat er waarschijnlijk iets is, maar we weten niet wat het is,” vervolgde hij (bron Tryphon Wikimedia Commons, Daily Mail en Ninefornews).

Lees ook:Ruimteschip gestuurd door buitenaardsen…
Lees ook:NASA kiekt UFO op Mercurius
Lees ook:Wel of geen leven op andere planeten…
Lees ook:Mogelijk nieuwe planeet ontdekt…
Lees ook:David Icke; de maan is hol…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>