Spirituele wellnessbeurs PCP in Harderwijk…

Op zaterdag 20 januari vindt er een spirituele wellnessbeurs plaats bij Stichting Multifunctioneel zalencentrum De Kiekmure aan de Tesseslschadelaan 1 in Harderwijk. Bezoekers kunnen terecht bij  ruim 40 diverse standhouders. Gratis parkeren voor de deur. De beurs is geopend van 10.30 tot 17.00 uur.

PCP ( People Connect People ) is organisator van spirituele beurzen in Noord, West Oost en Midden Nederland. Deze gezellige, inspirerende en sfeervolle beurzen bieden een breed en gevarieerd aanbod van stands op het gebied van spiritualiteit en wellness met alles voor lichaam, geest en ziel.

Op deze sfeervolle, informatieve en inspirerende beurs kun je onder meer de volgende stands vinden: Aura/chakra fotografie en healing, coaching en counseling, numerologie, stoelmassage, helderziende waarnemingen, stenen en mineralen, bloesemremedie, voetreflextherapie, energietekeningen, healing, mediums, paragnosten, reiki, handlezen, massage, tarot, voeding en gezondheid, diverse verkoopstands en natuurlijk heel veel informatie. Diverse standhouders bieden je kennismakingsconsulten aan. Hiervoor wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd en voor een uitgebreid consult kan dit 20 eur0 zijn. Verder wordt er informatie gegeven, worden er cursussen aangeboden en kunt u diverse testen ondergaan, zoals een vitamine en mineralen test, pendelen van stenen, stress test of een white time healing. Dit verschilt per beurs omdat op iedere beurs weer andere standhouders deelnemen. Ook worden er op iedere beurs meerdere interessante lezingen en workshops gegeven, deelname hieraan is gratis.  De entree van de beurs bedraagt 7 euro  en met kortingsbon  5 euro. Dit is inclusief de lezingen en workshops. Op iedere beurs worden er drie prijzen weggegeven onder de bezoekers: een gratis consult / aurafoto / massage. Daarnaast wordt er een  Alternatieve Kadobon t.w.v. 10 euro  verloot onder de bezoekers! Wil je meer weten over deze beurs? Kijk op www.pcpbeurs.nl voor alle informatie.

Lees ook:Spirituele wellnessbeurs in Harderwijk…
Lees ook:Spirituele wellnessbeurs van PCP in Leeuwarden…
Lees ook:Spirituele wellnessbeurs PCP in Hoogeveen…
Lees ook:Kom naar de spirituele wellnessbeurs PCP in Leeuwarden…
Lees ook:Spirituele wellnessbeurs PCP in Assen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>