Niets is wat het lijkt…

Op internet verschijnen er regelmatig (mysterieuze) foto’s  over zaken die eigenlijk niet te verklaren zijn. Hieronder vind je een selectie.

Deze foto uit 1919 werd genomen aan boord van het schip HMS Daedalus. We zien het “Goddard’s Squadron”, een eenheid die vocht tijdens WO I. Op de achtergrond zien we het hoofd van monteur Freddy Jackson. Op zich niets bijzonder, ware het niet dat de foto werd genomen op zijn begrafen

In 1964 maakte een gezin uit Engeland een uitstapje. De vader nam een foto van zijn dochter en toen de foto ontwikkeld werd, verscheen er plotseling een raadselachtige astronaut op de achtergrond. Kodak heeft na een gedetailleerde analyse bevestigd dat de foto in geen geval gemanipuleerd werd.

Deze foto werd genomen door de kapitein van de SS. Ze werd gemaakt in 1924 in Watertown en we zien twee geesten van bemanningsleden die eerder om het leven kwamen. Nadat ze zoals van oudsher een begrafenis op zee kregen, zouden ze het schip nog dagenlang gevolgd hebben.

Toen de familie Cooper deze foto in 1950 nam, konden ze niet vermoeden wat ze te zien zouden krijgen. Ze waren pas verhuisd en wilden een leuke herinnering, maar als ze de foto achteraf bekeken, kregen ze de schok van hun leven. Aan het plafond bengelde immers een lijk!

Dit schilderij dateert uit de vijftiende eeuw. Maar wat schilderde de artiest hier op de achtergrond? Het ziet eruit als een ruimteschip!

Deze foto verscheen voor het eerst in maart 1965 en zorgde meteen voor opschudding. De foto werd genomen in de Verenigde Staten op Hook Island en we zien overduidelijk een reusachtig zeemonster.

(bron en foto’s internet)

 

Lees ook:Klinkklare onzin of echt…
Lees ook:Minder vooroordelen door meditatie…
Lees ook:Wie heeft er ooit van Slender Man gehoord…
Lees ook:Griezelige selfie met op de achtergrond…
Lees ook:Kan muziek je de dood indrijven…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>