Kom naar boekpresentatie Willem Glaudemans…

In april komt het laatste boek van Willem Glaudemans uit de Biblos-serie uit; ‘Boek van het Scheppen’. Dat wordt gevierd met een feestje op 15 april in Antropia in Driebergen. Willem vertelt uiteraard over het boek en de serie. Neda Boin (bekend van The Voice of Holland) komt zingen en Erik Smithuis zorgt voor een bijzondere twist aan de middag. De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel. De middag duurt van 13.30 tot 17.30 uur. Entree 10 euro.

Met ‘Boek van het Scheppen’ voltooit Willem Glaudemans zijn achtdelige Biblosserie. We zijn scheppers in een constant scheppend universum, dat is de centrale gedachte van dit boek. We kunnen niet anders dan scheppen, want leven betekent scheppen. Ik schep, dus ik ben. Van het bereiden van een maaltijd, het maken van een schilderij, tot het organiseren van een evenement of het neuriën van een melodie, het is allemaal schepping. Ieder schept op zijn eigen wijze en niveau. We staan in die voortdurende stroom van creatieve energie waaruit we op elk moment kunnen tappen. Scheppen is liefde uitbreiden. Het is vreugde. Dit boek gaat diep in op het fenomeen scheppen, zowel in het groot, de Schepping, als in ons dagelijks leven. Het is zowel praktisch als poëtisch.

De Biblos-serie is als het ware een gebruiksaanwijzing voor het leven voor mensen van deze tijd. De boeken zijn geschreven vanuit het perspectief van de ziel en geven inzicht in alle grote levensvragen: de schepping, liefde en licht, de universele wetten, de levensmissie, vergeving, het Zelf en het leven na de dood. Kijk voor alle informatie op www.ankhhermes.nl.

Lees ook:De Biblos-serie van Willem Glaudemans…
Lees ook:Boekpresentatie ‘Boek van het Zelf’ van Willem Glaudemans…
Lees ook:‘Boek van vergeving’; voor iedereen die met vergevingskwesties te maken heeft…
Lees ook:Willem Glaudemans wint ParaVisie Award Boek van het jaar
Lees ook:Moord Willem Wijker in Het Zesde Zintuig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>