Autisme en telepathische of paranormale vermogens…

Onderzoek suggereert dat sommige kinderen die zijn gediagnosticeerd met autisme beschikken over telepathische of paranormale vermogens. Deze ‘genieën’, zoals ze door sommige experts worden genoemd, zouden deze vermogens op een zichtbare manier kunnen demonstreren. Van autistische kinderen die niet op dezelfde manier kunnen communiceren als hun leeftijdsgenootjes werd altijd gedacht dat ze een achterstand hebben.

 Uit onderzoeken blijkt dat ze simpelweg over andere ‘vermogens’ beschikken. Mogelijk hebben ze een groter mentaal vermogen dan gemiddeld en kunnen ze communiceren zonder woorden. Onderzoekers van de Universiteit van Californië te Irvine hebben in 1999 aangetoond dat parapsychologische experimenten betere resultaten hebben opgeleverd dan experimenten die moeten aantonen dat een dagelijkse dosis aspirine een hartaanval helpt voorkomen. Autistische ‘genieën’ blinken onder andere uit in wiskunde. Berekeningen waar iemand normaal gesproken een rekenmachine of computer voor nodig heeft, kunnen zij uit het hoofd doen.

Psychiater Diane Powell doet al jarenlang onderzoek naar het menselijk bewustzijn, met name bij autisten en andere individuen met speciale vermogens. Dr. Powell zegt dat er sterk bewijs is voor hun telepathische vermogens. Tijdens andere experimenten is door de jaren heen aangetoond dat autistische kinderen lijken te functioneren buiten het binaire systeem dat we fysiek kunnen waarnemen. Hun gedachten, dromen en methoden voor ‘stille communicatie’ werden bestudeerd tijdens een experiment waarbij een ‘telepathische zender’ een ‘telepathische ontvanger’ betrokken waren.

Nandana, een autistisch meisje uit India, kan daarnaast de emoties van haar moeder voelen en haar gedachten lezen. “Ik was altijd al verrast als ze naar me toe kwam en me kon vertellen welk voedsel ik voor haar wilde gaan klaarmaken,” zei moeder Sandhya tegenover de Khaleej Times. “Als mijn man en ik hadden besloten er met haar op uit te trekken, wist ze van tevoren al waar we naartoe zouden gaan.” Het meisje werd toen ze 1,5 jaar oud was gediagnosticeerd met autisme en later ook met ADHD. De afgelopen jaren is de telepathische connectie tussen Nandana en haar moeder veel sterker geworden. In het bijzijn van psychiater dr. Jeena Fiji werd bevestigd dat Nandana in staat is haar moeders gedachten en intenties te lezen.

Moeder Sandhya kreeg een briefje met daarop een gedicht, dat ze in gedachten moest oplezen. Dochter Nandana zat tegenover haar met een laptop en typte het gedicht zonder fouten. Sandhya kreeg ook een getal te zien, waarna ze de ruimte moest verlaten. Nandana schreef het juiste getal op, ook al was haar moeder niet fysiek bij haar in de buurt (Collective-evolution, Ninefornews, foto’s internet).

Lees ook:Mysteries rondom therapie ontrafelt….
Lees ook:Uri Geller beschikt wel degelijk over speciale krachten…
Lees ook:De schadelijke gevolgen van geomagnetische stormen…
Lees ook:Document CIA over speciale vermogens…
Lees ook:Column: Mindblowing! door Romy (Generation-Phoenix)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>