Braco komt naar Paraview Ahoy…

Sinds 1995 geeft Braco ​zijn tijd aan zijn levenswerk om zijn gave met de mensen te delen.​ ​ Hij geeft geen leer of levensfilosofie door, ook heeft hij nooit een interview gegeven aan media.​ ​ Hij laat het aan anderen over om het ‘geb​euren’ te beoordelen.​ ​ Braco geeft zondag 18 maart tijdens Paraview AHOY 3 sessies waar je bij kan zijn. Bijdrage per sessie: €15,- incl. dvd.

Wat hij geeft, is zijn blik. Hij staat enkele minuten zwijgend voor de groepen ​bezoekers en kijkt ze aan. Zijn bezoekers voelen vaak warmte, een diepe vrede, sommigen spreken over een gelukzaligheidsgevoel of een innerlijk gevoel van “opgetild” zijn. Ook problemen in het leven, moeilijkheden in het gezin en op het werk kregen in meerdere gevallen een onverwacht positieve wending. Professor A. Schneider, grondlegger van het wereldcongres voor geestelijk genezen (PSI-dagen Basel) nodigde Braco enkele jaren geleden uit naar zijn congres in Zwitserland. Aansluitend schreef Schneider een boek over Braco en stelt vast dat ​in een ontmoeting met Braco’s blik de mens opgetild kan worden naar een hoger bewustzijnsniveau​. De Amerikaanse professor​ EM. William, ​A. ​Tiller, van het Stanford University, ziet in Braco de ‘leidende persoonlijkheid van het nieuwe paradigma’.

In 2012 kreeg Braco de internationale onderscheiding voor vrede in de Tillman Chapell van de ​Verenigde Naties​ de Peace Pole.In oktober 2016 werd de eerste bioscoop - documentairefil​m “The Power of Silence” over Braco in New York en Los Angeles als première getoond. Bekende persoonlijkheden als bestseller schrijver Paulo Coelho en Rabbi Jack Bemporad komen aan het woord. De spreker is de bekende Hollywoodacteur Armand Assante.

Schema zondag 18 maart:


1e sessie  13:00 uur
2e sessie  14:00 uur
3e sessie  15:00 uur

Kijk op www.paraview voor meer informatie.

Lees ook:Braco komt naar Paraview Rotterdam…
Lees ook:Ontmoeting met Braco in Mecure Hotel Amsterdam…
Lees ook:Braco komt weer naar Nederland…
Lees ook:Kom naar Paraview Borchland in Amsterdam…
Lees ook:Kom naar Paraview Rotterdam…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>