Workshops van Desiree van Toor…

Voel jij je zwaar en moe na de koude en natte winter? Je bent aan een soort vakantie toe, maar je gezin en werk kan jou absoluut niet missen? Desiree van Toor heeft een fantastische tussenoplossing voor je…..iets prachtigs om naar uit te kijken…….

Op 23 maart geeft ze namelijk een unieke workshop met de naam: ‘Karma & Reïncarnatie’ met als subtitel : ‘Herontdek je verborgen verlangens, Passies en Talenten ‘.  Op vrijdag 15 april start de cursus: ‘Van onbegrepen hooggevoeligheid naar Spiritueel bewustzijn. In 10 lessen leer je alles over hooggevoeligheid (HSP) en hoe dit om te zetten naar je grootste kracht. Onderdeel van de cursus zijn onder meer een gedeelte psychologie, regressie, coachen met paarden, werken met Energieën, paranormale verschijnselen. En nog veel meer…….

Desiree van Toor werkt vanuit een visie met onvoorwaardelijke acceptatie voor de mens. Dat wil zeggen zonder oordeel met respect voor alle religies, levensbeschouwingen, afkomst en achtergrond. Alle workshops, trainingen, voordrachten, lezingen, therapieën en consulten die ze aanbiedt zijn gekleurd door duizenden jaren oude kennis, voornamelijk geïnspireerd door oude culturen en levenswijzen vanuit het Midden Oosten en hebben ten doel maatschappelijk/ cultureel een verschil te maken. Door middel van workshops, trainingen, reizen en lezingen worden mensen weer op een humanitaire wijze met elkaar en met de natuur verbonden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker een kijkje op de website:  www.paraholon.nl.

Lees ook:Van onbegrepen hooggevoeligheid naar Spiritueel bewustzijn…
Lees ook:Bitchcraft, Lilith de oerkracht van de vrouw…!
Lees ook:De Biblos-serie van Willem Glaudemans…
Lees ook:Scrivo Media Dag in Wageningen…
Lees ook:‘Boek van vergeving’; voor iedereen die met vergevingskwesties te maken heeft…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>