Griezelen met: The House That Ghosts Built…

Een huis met zeven verdiepingen en enkele honderden kamers waarin elke structuur en iedere logica ontbreekt. Een enorme woning waarin je je eenmaal binnen in een doolhof waant? Waaraan 38 jaar is gebouwd en de uitbreiding pas stopte toen de eigenaresse stierf. En een huis waarin talloze deuren en trappen helemaal nérgens heen leiden. Bestaat dat? Ja! (bron Metro).

Het Winchester Mystery House (VS) staat (vanaf 8 februari) centraal in de nieuwe horrorfilm ‘Winchester: The House That Ghosts Built’. Eén van de meest bezeten plaatsen ter wereld, zo wordt de Winchester in de film genoemd. De horrorfilm is van de producent van The Woman in Blacken werd geregisseerd door Michael en Peter Spierig, de broers die met Jigsaw vorig jaar de Saw legacy nieuw leven inbliezen. Helen Mirren, bekend van de detectiveserie Prime Suspect, speelt de hoofdrol en is de eigenaresse van Winchester Mystery House. Deze Sarah Winchester is weduwe en gelooft dat zij geteisterd wordt door geesten van mensen die door wapens van haar man – een wapenmagnaat – zijn omgekomen. Sarah Winchester dacht de kwade geesten te kunnen verdrijven door continu te blijven bouwen aan het imposante huis. Wanneer de sceptische psychiater Eric Price naar het landgoed gestuurd wordt om Sarah’s geestesgesteldheid te onderzoeken, komt hij er achter dat haar obsessie met het bovennatuurlijke misschien zo gek nog niet is.

Winchester: The House That Ghosts Built is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Wie door de 100 minuten durende huiveringwekkende film echt nieuwsgierig is geworden: je kunt Winchester Mystery House gewoon bezoeken. Vrijwel direct na de dood van Sarah Winchester, in 1922, werd de villa als toeristische attractie geopend voor publiek. Je vindt het orakel in de stad San José in de staat Californië.

Lees ook:De engste griezelplekken van Amerika
Lees ook:Op zoek naar je tweelingzus in het Japanse bos Aokigahara…
Lees ook:Wie houdt er niet van spookhuizen…
Lees ook:Nieuwe versie Poltergeist in bioscoop…
Lees ook:Annabelle nu verkijbaar op dvd of blu ray

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>