Purnima was in haar vorig leven een wierookmaker…

Al toen Purnima heel jong was wist ze hoe ze wierook moest maken. Ze claimde toen ze drie jaar oud was te hebben geleefd als een mannelijke wierookmaker genaamd Jinidasa, die jaren voordat ze werd geboren was aangereden door een bus (bron NineforNews).

De man bleek te hebben bestaan. De familie van Jinidasa, die honderden kilometers bij Purnima vandaan woonde, bevestigde alles was het meisje had gezegd. Toen Purnima de familie van de man voor het eerst ontmoette, herkende ze alle familieleden, schrijft The Epoch Times. Het meisje had ook moedervlekken op de linkerkant van haar borst, op dezelfde plek waar Jinidasa dodelijke verwondingen had opgelopen. “Toen ik de familie zag, besefte ik dat je opnieuw geboren wordt,” zei Purnima. Er zijn in de afgelopen decennia talloze gedocumenteerde gevallen geweest van kinderen die tot in detail vertelden over een vorig leven.

 Meestal beginnen ze rond het tweede levensjaar te praten over herinneringen aan vorige levens. Uit een artikel in het University of Virginia Magazine blijkt dat er veel van zulke kinderen zijn. Een professor van deze universiteit heeft liefst 2500 gevallen bestudeerd.  De kwantumfysica suggereert dat onze fysieke wereld mogelijk voortkomt uit ons bewustzijn,” zei Jim Tucker. Dit idee is onderdeel van een theorie die stelt dat de materiële wereld ontstaat vanuit het brein. Om deze reden is ons bewustzijn niet afhankelijk van de wereld om te bestaan. Als we sterven kan ons bewustzijn zich aan een nieuw brein hechten en een nieuw leven beginnen. Purnima is hieronder te zien in de documentaire Real Stories. Kijk op de website Ninefornews als je de documentaire wilt zien.

Lees ook:Reïncarnatie en de dood…
Lees ook:Onze persoonlijkheid blijft voortbestaan…
Lees ook:Vandaag eren we Guru Purnima…
Lees ook:Bewustzijn functioneert goed in extreme omstandigheden…
Lees ook:Uri Geller maakt documentaire over Michael Jackson vrijdag SBS 6

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Purnima was in haar vorig leven een wierookmaker…

  1. lunakex96

    Een geweldige blog! Zelf ook een grote fan van jullie!

      /   Reply  / 
  2. Frank bikker

    Onzinblog!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>