Deugdenkaarten met inspirerende teksten…

Soms, als ik het bijvoorbeeld even niet meer weet, pak ik een inzichtkaartje. Er zijn er enorm veel te koop. Misschien zijn de ‘100 kleurrijke deugden inzichtkaarten’ van uitgeverij Act On Virtues wel iets voor jou. Een zeer complete en eigentijdse ‘deugdenkaartenset’ die je altijd en overal bij kunt gebruiken. Nu  met 20 nieuwe deugden en een bonuskaart.

EERLIJKHEID, GEDULD, BETROUWBAARHEID. Op deze deugdenkaarten staan 100 deugden beschreven met inspirerende quotes en bemoedigende affirmaties. De deugdenkaarten nodigen je uit om stil te staan bij alle deugden die we in ons hebben. Deugden zijn zielskwaliteiten, de basis ingrediënten van je karakter waarmee je betekenis geeft aan je leven. Ze kunnen je vooroordelen verzachten, helpen bij het verbeteren van een relatie, bij het richting geven aan iets waarin jij duidelijkheid zoekt of je er simpelweg aan herinneren hoe je een deugd kunt inzetten.

De deugdenkaarten zijn in het dagelijks leven praktisch toepasbaar en bespreekbaar. Ze worden gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling en teameffectiviteit. Bijvoorbeeld bij coaching, intervisie, studie en onderwijs, vergaderingen en teambuilding, burgerschap, 21st Century Skills, ondernemerschap, stervensbegeleiding (mantelzorg) en deugdenyoga. Deze eigentijdse kaartenset is geïnspireerd op de klassieke deugdenkaarten van Linda Kavelin-Popov, waarvan Uitgeverij ACT on Virtues een prachtige Nederlandse foto-editie heeft uitgebracht onder de titel ‘Deugden Reflectiekaarten’.

Lees ook:Leestip: “Coach jezelf naar succes” van Talane Miedaner
Lees ook:Leer jezelf beter kennen met RAAK! Associatiekaarten…
Lees ook:Wordt blij met Josy…
Lees ook:Jezelf ontwikkelen op spiritueel gebied…..
Lees ook:Het geschenk van bijna-doodervaringen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>