Nieuwe attractie met een Marvel-thema…

In het Walt Disney Studios Park in Parijs komt een nieuwe attractie met een Marvel-thema. De Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith wordt getransformeerd tot een attractie waarin superhelden zoals ‘Iron Man’ centraal staan. Het nieuws is tijdens de D23 Expo Japan onthuld door Bob Chapek, voorzitter van Walt Disney Parks and Resorts.

De achtbaan in Walt Disney Studios Park, het tweede park binnen het resort dat in 2002 opende, zorgt hiermee voor een permanente aanwezigheid van Marvel in het Franse pretpark. Het is nog niet bekend of de nieuwe versie van de Rock ‘n’ Roller Coaster ook een achtbaan zal zijn, of dat er een andersoortige attractie wordt gebouwd.  Ook werd bekendgemaakt dat Disney’s Hotel New York een Marvel-thema krijgt, aan de hand van exclusieve illustraties en een nieuw ontwerp. Deze zomers kunnen Disneyland Parijs-bezoekers al de Marvel Superhelden Zomer bekijken, waarbij personages als Captain America en Black Widow te zien zijn in een liveproductie met special effects. Striptekenaar Stan Lee bedacht stripboekenuitgever en filmstudio Marvel en heeft in totaal bijna zeshonderd superheldenpersonages verzonnen. Een klein deel daarvan stond de laatste twee decennia centraal in de vele superheldenfilms die zijn verschenen, waaronder Iron Man, Ant-Man en The Avengers (bron Nu.nl).

Met ruim vijftien miljoen bezoekers per jaar is Disneyland Parijs (officieel: Disneyland Paris) het best bezochte attractiepark van Europa. Disneyland Parijs is een park dat bestaat uit twee attractieparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park), een winkel en horecastraat (Disney Village) en maar liefst zeven verschillende hotels. Disneyland Paris opende haar deuren voor het eerst in april 1992. Toen heette het nog Euro Disney Resort. Het Disneyland Park is geïnspireerd op de veel figuren van Disney en Pixar.

Lees ook:Superhelden Marvel krijgen eigen themaparken…
Lees ook:Spookhuis heeft zijn eigen geest…
Lees ook:Ontdek de eilanden van Oceanië…
Lees ook:Op zoek naar de achtergrond van Peter Quill…
Lees ook:Civil War 3D binnenkort in bioscoop…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>