Ben ik in de hemel geweest…

Een bijna-dood ervaring ook wel BDE genoemd is de bovennatuurlijke, mystieke ervaring die sommige mensen hebben die klinisch dood zijn geweest en weer terug tot leven komen.

Sinds de medische wetenschap toeneemt, zijn er steeds meer mensen die door medisch ingrijpen de klinische dood toestand overleven. Hierdoor komen er ook steeds meer verhalen los van mensen die in deze toestand heel bijzondere ervaringen hebben gehad van een spirituele hemelse werkelijkheid waarbij het bewustzijn het lichaam heeft verlaten.

Zangeres Berget Lewis werd geboren met een gesloten fontanel en bracht de eerste jaren van haar leven door in het ziekenhuis. Tijdens een operatie maakte ze een bijna-doodervaring mee, waarbij ze naar eigen zeggen naar de hemel ging. “Het was het eerste wat ik zei toen ik wakker werd: ‘Mam, ik ben in de hemel geweest!’,” zegt Berget in het tv-programma De Kist.  “Ik was op een plek waar het heel mooi was. Heel licht,” voegt ze toe. “Ik hoorde echt een stem zeggen: ‘Het is nog niet jouw tijd’. ”Tijdens de bijna-doodervaring zag Berget zichzelf liggen in het ziekenhuis. “Je kijkt naar jezelf en gaat naar een soort van licht. Ik noem het de hemel.” De zangeres verloor haar broer aan darmkanker. Vanwege een optreden miste ze het moment van zijn overlijden. Ze wil dat haar eigen begrafenis een groot feest wordt, want ze zegt zeker te weten dat de hemel bestaat. Kijk voor een nieuwsfragment op: www Ninefornews.nl.

Lees ook:Lady Gaga wilde altijd jong sterven
Lees ook:Opgestaan uit de dood…
Lees ook:“Ik kreeg alles mee wat om mij heen gebeurde…”
Lees ook:ZEVENDE DODE KONINGINNEDAGDRAMA
Lees ook:Sugar Lee Hooper overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>