Hulp NASA voor buitenaardse rotsschilderingen…

Na de ontdekking van een aantal rotsschilderingen in India hebben lokale autoriteiten de hulp ingeroepen van de NASA. De tekeningen lijken namelijk buitenaards leven te tonen, meldt de Britse Daily Star. In onderstaand filmpje vertelt de commentaarstem hoe de kunstwerken zijn ontdekt. De rotsschilderingen zijn gevonden in Charama en laten mogelijk UFO’s en aliens zien. Volgens de lokale archeoloog JR Bhagat is het onduidelijk wat er precies te zien is (bron NineforNews).

 “De ontdekking suggereert dat mensen in de prehistorie mogelijk wezens van andere planeten hebben gezien of zich andere wezens hebben ingebeeld,” zei hij. Hij voegde toe dat verder onderzoek nodig is. “Charama beschikt momenteel niet over een expert die meer duidelijkheid kan geven,” zei hij. Bhagat zei verder dat sommige figuren op de rotstekeningen wapens bij zich lijken te dragen.

  “De schilderingen zijn gemaakt met behulp van natuurlijke verfstoffen die in de loop der tijd nauwelijks zijn vervaagd,” zei hij. De vreemde figuren houden wapenachtige voorwerpen vast en lijken geen neus en mond te hebben, aldus Bhagat. “Op sommige afbeeldingen dragen ze zelfs ruimtepakken,” zei hij. De video is gepubliceerd door YouTube-kanaal The Lost History Channel en is in enkele dagen tijd al zo’n 100.000 keer bekeken. “Het bewijs is overal, we moeten onze ogen openen,” reageerde iemand. Iemand anders zei: “We hoeven geen aliens te vinden, ze bevinden zich al onder ons.”

Lees ook:Een zoektocht naar sporen van aliens op aarde
Lees ook:Bezocht door UFO’s en buitenaardse levensvormen…
Lees ook:Aliens bezoeken Britse schilder
Lees ook:Mysterieuze wezens gesignaleerd bij Popocatépetl vulkaan
Lees ook:Dode aliens weggemoffeld…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>