Aliens en uitschakelen kernwapens…

Aliens schakelen al sinds de jaren zestig kernwapens uit op aarde. Dat heeft Stephen Bassett, oprichter van de Paradigm Research Group, gezegd op de Russische tv. Dit valt te lezen op de nieuwssite van onder meer Ninefornews.

“Er is bewijs voor, maar de media willen hun vingers er niet aan branden,” zei hij. Hij noemde gevallen waarbij ‘aliens in een vaartuig boven een kerninstallatie hangen en vervolgens alle raketten uitschakelen’. “Het personeel kon ze pas weer inschakelen nadat het schip was vertrokken,” zei hij. “Dit gebeurt al lange tijd in de VS en er zijn veel getuigen die zich hierover hebben uitgesproken.” Volgens Bassett gebeurt het ook in Rusland.

Op de vraag waarom aliens zich met onze kernwapens bemoeien antwoordde hij: “Denk je dat andere beschavingen in het sterrenstelsel zullen toelaten dat wij deze wapens meenemen de ruimte in? Dat gaat niet gebeuren.” In het interview, dat werd uitgezonden op REN TV, zei Bassett te denken dat de Russische president Poetin het eerste staatshoofd zal zijn dat officieel gaat erkennen dat er aliens op aarde zijn. Wil je een fragment van dit nieuwsitem zien? Surf dan zeker even naar de site van Ninefornews (foto’s internet).

Lees ook:Wapens die DNA veranderen…
Lees ook:Aliens, technologie en wapens…
Lees ook:Aliens geïnteresseerd in een geheime kernwapenopslag…
Lees ook:NASA-astronauten en aliens…
Lees ook:Radioflisten komen echt uit de ruimte…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>