Ho’oponopono; een Hawaïaanse vergevingsritueel…

Ho’oponopono is in opmars in de westerse wereld. Steeds meer mensen maken er kennis mee, en gebruiken het voor hun persoonlijke ontwikkeling. Zo is er het boek: ‘Ho’oponopono Het Hawaïaanse vergevingsritueel” van Ulrich Emil Duprée.

Ulrich Emil Duprée legt in Ho’oponopono het Hawaïaanse vergevingsritueel op een eenvoudige manier uit. Dit is een sjamanistische ritueel met als basis:  iedereen is met elkaar verbonden, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. En er zijn maar vier zinnen nodig om tot jezelf en tot elkaar te komen: het spijt me, vergeef me, ik hou van je, dank je Met behulp van Ho’oponopono leer je moeilijke relaties en gebeurtenissen uit het verleden, maar óók onvoorwaardelijke liefde te accepteren. Zo kun je nare situaties ombuigen in leerzame ervaringen. Ulrich E. Duprée is spiritueel leraar en geeft vele lezingen en trainingen. Hij studeerde yoga, filosofie en metafysica. Met dit boek laat hij op toegankelijke wijze zien hoe je met vier zinnen een wereld van verandering kunt aanbrengen in je relaties. Niet alleen met los laten en accepteren, maar ook met dankbaarheid en liefde.

Maar er is er ook een boek en kaartenset (uitgever Deltas) getiteld ‘De genezende kraht van Ho’oponopono’. Volgens de eeuwenoude filosofie van Ho’oponopono, een Hawaïaans vergevingsritueel zijn het onze herinneringen die ons leven sturen zonder dat we dit beseffen. Om ons van de negatieve herinneringen en gedachten te bevrijden moeten wij ze kunnen loslaten. De kaarten in deze doos zijn bedacht om jou de kans te geven Ho’oponopono op een vanzelfsprekende manier toe te passen in het dagelijkse leven. Op elke kaart staat één van de sleutelzinnen die de essentie van de Ho’oponopono-methode weergeven. Door regelmatig een beroep te doen op deze zinnen zullen ze verweven worden met ons leven. Alleen zo kunnen we de rust en het evenwicht in onze werkelijkheid herstellen.

Lees ook:Meesterschap is het resultaat van eerdere meesterschappen…
Lees ook:Meest gestelde vraag aan paragnost. Komt mij ex terug???
Lees ook:Steeds meer mensen geloven in reïncarnatie…
Lees ook:Ki, het verhaal over kracht van binnenuit…
Lees ook:Boodschappen van liefde van aartsengel Chamuël…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>