Kom in verbinding met andere vrouwen…

Op donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag.  In de Tempel wordt Internationale Vrouwendag gevierd met een mooi, helend ritueel. Het is voor alle vrouwen. Jij kunt dit ritueel ook doen (www.indetempel.nl).

Wat brengt het ritueel?

- Het ritueel brengt genezing van de pijnlijke Moederwond.
- Het ritueel brengt heling en genezing in de Vrouwenlijn.
- Het eert en heelt de Voormoeders, die zoveel onrecht te verdragen kregen.
- Het brengt troost en hoop voor vrouwen die pijn, verdriet en onrecht moeten verdragen.
- Het brengt zachtheid, begrip en genezing tussen mannen en vrouwen.
- Het opent de weg naar de Verbinding en Verwondering.

Hou  jij van rituelen? Wil je aandacht geven aan vrouwenrechten met je vrouwencirkel, vriendinnen groep, in je rode tent of gewoon zelf, thuis, in verbinding met alle vrouwen? Vier het met dit ritueel. Overdag, ‘ s avonds, of in het weekeind, net wanneer jou uitkomt, alle energie wordt gebundeld door de intentie. Bestel het ritueel hier, dan krijg je het kosteloos in je mailbox. http://bit.ly/2oR3wzg.

Als vrouwen dragen wij generaties van misbruik en onrecht met ons mee. Het maakt ons onzeker, of hard, of boos en teleurgesteld. Dit ritueel brengt de magie van de zachte krachten in beweging, de zoete onverzettelijkheid. De overwinning na de ijzige periode van overheersing, de compassie met onze voormoeders. Rituelen werken via het onderbewuste, dat werkt heel diep. Doe mee, bestel het ritueel hier: Het is GRATIS en het is voor alle vrouwen.

Lees ook:Vandaag is het Internationale Vrouwendag…
Lees ook:Omarm je zuster op Vrouwendag…
Lees ook:Vrouwen voor sjamanisme gezocht
Lees ook:Erodanza; kom in verbinding met jezelf en je eigen “vrouw-zijn”…
Lees ook:In hogere sferen met Ayahuasca…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>