Kom naar Paranormaal Alternatief in Rijswijk

Het Paranormaal Alternatief mag zich met meer dan 250 exposanten en 350 stands met recht de grootste spirituele beurs van Nederland noemen. Er is dan ook genoeg te doen en zien op deze beurs. De beurs vindt plaats op zaterdag 10  en zondag 11 maart in de Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk.

De deelnemers vormen een platform voor de geïnteresseerden op paranormaal en spiritueel gebied. Bezoekers kunnen er terecht voor disciplines als helderziende waarnemingen, handlezen, automatisch schrift, aura foto, pendelen, psychometrie, kaartleggingen, diverse massages, baby- en kinderfluisteren, healingen en nog veel meer. Ook de verkoopstands bieden een verscheidenheid aan spirituele artikelen als, wierook, boeddha’s, kleding, gezondheidsproducten, edelstenen, mineralen, sieraden met geneeskrachtige werking, Indiase artikelen en boeken. Paranormaal Alternatief is dan ook terecht  hét grootste spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Tijdens de beurs worden diverse lezingen, workshops, podiumdemonstraties en concerten aangeboden door exposanten. Onderwerpen als pendelen, piramidekrachten, psychometrie, helderziende waarnemingen, chakra healingen en meditaties komen aan bod. Paranormaal Alternatief is geopend op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Entree 5 euro. In de voorverkoop kosten tickets 4 euro (Early Bird). Jongeren, 7 tot en met 12 jaar betalen 3 euro. Kinderen tot en met zes jaar mogen gratis naar binnen.

Paranormaal Alternatief staat dus bekend om de gezellige sfeer met zijn vele standhouders waar je gezellig langs kunt struinen. Zo worden er tal van disciplines uitgevoerd als handlezen, kaartlezen, helderziende waarnemingen, diverse massages en nog veel meer. Diverse mediums, paragnosten en overige exposanten stellen zich graag aan je voor. Kijk op de site: www.paranormaalalternatief.nl voor meer informatie.

Lees ook:Kom naar Paranormaal Alternatief in Rijswijk…
Lees ook:Kom naar Paranormaal Alternatief in Rijswijk…
Lees ook:Kom naar Paranormaal Alternatief in Rijswijk
Lees ook:Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk…
Lees ook:Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>