Gothic en Fantasy Beurs; waar dromen tot leven komen…

Waan je twee dagen lang in het rijk van de Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk. Hier komen dromen tot leven. Kom samen, dans op Folk muziek en zweef langs vele handelskramen.

Twee dagen lang is er een gezellig en bijzonder middeleeuws stadje gevestigd in De Broodfabriek. Jij bent uitgenodigd om deze stadspoorten binnen te treden! Deze droomstad verbindt en hier mag je zijn wie je wilt zijn. Ben je jong of oud? Een man of vrouw? Een elf, piraat of een kwaadaardige tovenaar? Jij zult je thuis voelen op de Gothic & Fantasy Beurs!  Vind wat je zoekt op het gebied van de laatste trends op fantasy gebied! Leer zwaardvechten, luister naar mooie verhalen, maak nieuwe vrienden en dans mee met verschillende podiumartiesten.

Op deze Fantasy beurs vind je onder meer het zwaard war je naar op zoek was. Of je nieuwe: sieraad, kostuum, decoratie voor in huis, etc. etc. Flessen mede staan op je te wachten.. Benieuwd naar wie er allemaal deelnemen aan de Gothic  & Fantasy Beurs? Nieuwsgierig naar hoe of wat? Neem dan zeker even een kijkje op de site: gothicbeurs.nl. Tickets kosten 10 euro,  kinderen van 7 tot n met 12 jaar betalen 3 euro. Je kunt ook online een ticket met korting bestellen. De openingstijden zijn beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. In hetzelfde weekend wordt in de Broodfabriek een mineralenbeurs gehouden.

Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs in De Broodfabriek in Rijswijk
Lees ook:Nieuw-Zeelandse doet geesten weg
Lees ook:Duistere Romantiek
Lees ook:Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Beurs Paraview in IJshallen Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>