Braco komt naar Paraview Rotterdam…

Ik heb er al eerder iets over geschreven; Braco komt naar Paraview Rotterdam (Ahoy). Sinds 1995 geeft Braco ​zijn tijd aan zijn levenswerk om zijn gave met de mensen te delen.​ ​ Hij geeft geen leer of levensfilosofie door, ook heeft hij nooit een interview gegeven aan media.​ ​ Hij laat het aan anderen over om het geb​euren te beoordelen.​ ​

Wat hij geeft, is zijn blik. Hij staat enkele minuten zwijgend voor de groepen ​bezoekers en kijkt ze aan. Zijn bezoekers voelen vaak warmte, een diepe vrede, sommigen spreken over een gelukzaligheidsgevoel of een innerlijk gevoel van ‘opgetild’ zijn. Ook problemen in het leven, moeilijkheden in het gezin en op het werk kregen in meerdere gevallen een onverwacht positieve wending. In de online ontmoetingen met zijn blik via de livestream nemen bezoekers uit circa 90 ​landen deel. Professor A. Schneider, grondlegger van het wereldcongres voor geestelijk genezen (PSI-dagen Basel) nodigde Braco enkele jaren geleden uit naar zijn congres in Zwitserland. Aansluitend schreef Schneider een boek over Braco en stelt vast dat ​in een ontmoeting met Braco’s blik de mens opgetild kan worden naar een hoger bewustzijnsniveau​. De Amerikaanse professor​ EM. William, ​A. ​Tiller, van het Stanford University, ziet in Braco de ‘leidende persoonlijkheid van het nieuwe paradigma.

In 2012 kreeg Braco de internationale onderscheiding voor vrede in de Tillman Chapell van de ​Verenigde Naties​ de Peace Pole. In oktober 2016 werd de eerste bioscoop - documentairefil​m “The Power of Silence” over Braco in New York en Los Angeles als première getoond. Bekende persoonlijkheden als bestseller schrijver Paulo Coelho en Rabbi Jack Bemporad komen aan het woord. De spreker is de bekende Hollywoodacteur Armand Assante.

 

Meld je snel aan want vol=vol
Bijdrage per sessie: €15,- incl. dvd

Schema zondag 18 maart:

1e sessie  13:00 uur
2e sessie  14:00 uur
3e sessie  15:00 uur

Kijk voor meer info op: www.paraview.nl

Lees ook:Braco komt naar Paraview Ahoy…
Lees ook:Braco komt weer naar Nederland…
Lees ook:Ontmoeting met Braco in Mecure Hotel Amsterdam…
Lees ook:Obama 19e Amerikaanse winnaar Nobelprijs Vrede
Lees ook:Beursagenda Oktober 2009 Paraview

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>