Van onbegrepen hooggevoeligheid naar Spiritueel bewustzijn…

Voel jij je zwaar en moe na de koude en natte winter? Je bent aan een soort vakantie toe maar je gezin en werk kan jou absoluut niet missen? Dan zijn de workshops van Desiree van Toor misschien een fantastische tussenoplossing voor je…..iets prachtigs om naar uit te kijken…….

-23 maart geeft ze de  unieke workshop: Karma & Reïncarnatie; (Her)ontdek je verborgen verlangens, Passies en Talenten Meegenomen vanuit vorige levens…. met onder meer een Karmische opstelling met paarden en Astrologische begeleiding. Wil je meer over deze workshop weten, neem dan een kijkje op: www.paraholon.nl.

-19 april start ze de cursus: Van onbegrepen hooggevoeligheid naar Spiritueel bewustzijn.  In 10 lessen leer je alles over hooggevoeligheid (HSP) en hoe dit om te zetten naar je grootste kracht. Onderdeel van de cursus zijn onder meer een gedeelte psychologie, regressie, coachen met paarden, werken met Energieën, paranormale verschijnselen. En nog veel meer…….

Desiree van Toor: “Ik werk vanuit een visie met onvoorwaardelijke acceptatie voor de mens. Dat wil zeggen zonder oordeel met respect voor alle religies, levensbeschouwingen, afkomst en achtergrond. Alle workshops, trainingen, voordrachten, lezingen, therapieën en consulten die ik aanbied zijn gekleurd door duizenden jaren oude kennis, voornamelijk geïnspireerd door oude culturen en levenswijzen vanuit het Midden Oosten en hebben ten doel maatschappelijk/ cultureel een verschil te maken. Door middel van mijn workshops, trainingen, reizen en lezingen worden mensen weer op een humanitaire wijze met elkaar en met de natuur verbonden.

Lees ook:Workshops van Desiree van Toor…
Lees ook:Bitchcraft, Lilith de oerkracht van de vrouw…!
Lees ook:Scrivo Media Dag in Wageningen…
Lees ook:Levenskunst Festival in Schipluiden (Delft)
Lees ook:Het Eigenwijs Festival; spiritueel evenement in Vierhouten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>