Aliens, technologie en wapens…

De VS heeft niet alleen jarenlang technologie uitgewisseld met aliens, maar beschikt ook over wapens waarmee buitenaardse ruimteschepen kunnen worden neergehaald. Dat heeft de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer gezegd.

“Ze hebben volgens mij twee of drie soorten wapens die in staat zijn om UFO’s uit te schakelen en neer te halen,” citeert het Russische persbureau Sputnik de 94-jarige ex-minister. “Dat is ook het primaire doel van het raketschild,” vervolgde hij. “Die wapens kunnen worden gebruikt om UFO’s neer te schieten.” Hellyer was tussen 1963 en 1967 minister van Defensie en van 1967 tot 1969 minister van Handel. Enkele jaren geleden zei hij tegen zender RT dat tenminste vier soorten aliens de aarde al duizenden jaren bezoeken. Sommige buitenaardsen onderhouden op een vliegbasis in Nevada contact met het Amerikaanse leger, zo zei hij.

“Het Amerikaanse leger wisselt al sinds de jaren zestig technologie uit met de ‘Tall Whites’,” vervolgde hij. Hellyer zei dat Charles James Hall, die werkzaam was voor de Amerikaanse luchtmacht, hem had verteld dat hij aliens op de basis had gezien. Hall zei dat hij een hangar voor een ‘moederschip’ had gezien. Bij volle maan vloog dat schip via de zijkant van een berg naar binnen, zei hij. Volgens Hellyer hebben we wapens die UFO’s kunnen neerhalen helemaal niet nodig, omdat de aliens vreedzaam zijn en simpelweg bezorgd zijn over de manier waarop mensen omgaan met hun planeet. “Volgens de meeste waarnemers zijn ze vriendelijk, dus waarom zouden we op vrienden schieten?” vroeg hij zich af (bron Ninefornews en Sputniknews).

Lees ook:Allereerste nationale hoorzitting over UFO’s…
Lees ook:Charles Hall: “Aliens bestaan echt”
Lees ook:Aliens en uitschakelen kernwapens…
Lees ook:Geheime bespreking met buitenaardse wezens…
Lees ook:Ondergrondse basis met buitenaardse wezens….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>