Lezing over zin van het leven…

Zondag 18 maart geeft het Kabbalah Centrum  Nederland om 14.00 uur een lezing over ‘Het doel  van je leven’.  Locatie is het American Hotel aan de Leidsekade 97 in Amsterdam. De zaal gaat open om 13.30 uur. De lezing wordt in het Engels gegeven. Toegang gratis.

Tijdens deze lezing worden een aantal fascinerende onderwerpen bespreken waaronder: het juiste bewustzijn verkrijgen, het idee van Tikun, de kracht van restrictie, middelen om op één lijn met ons doel te komen,  op zoek naar je geluk en uitdagingen – goed of slecht? Soms, in de drukte van alledag, vergeet je zo gemakkelijk om je het ware doel van je leven te herinneren. Kabbalisten leren ons dat de meeste mensen continu op zoek zijn naar het ‘grote’ ding waar ze bestemd voor zijn. Volgens de wijsheid van de Kabbalah komt elke ziel met een levensdoel naar deze wereld, geïdentificeerd door onze Tikun, oftewel geestelijke correctie.
Als we bewust het moment leven zullen we ons geen zorgen maken waar we moeten zijn in de wereld.

Kabbalah Centrum Nederland is onderdeel van The Kabbalah Centre International Inc. Kabbalah is een oude wijsheid die je helpt om geluk en meer voldoening te vinden in je leven. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben hun leven positief kunnen veranderen sinds de oprichting van het Kabbalah Centre in 1922. Wil je meer weten over het Kabbalah Centrum Nederland? Kijk dan zeker even op hun site: kabbalahcentrum.nl.

Lees ook:Internationale Dag van Geluk…
Lees ook:Wat is mijn doel hier op aarde?
Lees ook:Doe mee aan de Geluksroute Bollenstreek…
Lees ook:ElectroLezing ‘Leven mét Straling’
Lees ook:Geluksroute Leeuwarden komt er aan…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>