Jolanda van Dam: ‘Gezondheidsklachten door straling’…

Elektromagnetische straling is tegenwoordig overal om ons heen. Door het gebruik van elektronische apparaten is deze straling in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Zo heeft bijna iedereen wel een mobiele telefoon op zak.  In Gezondheidsklachten door straling geeft Jolanda van Dam inzicht in een leven met stralingsgevoeligheid, ofwel elektrohypersensitiviteit (EHS).

Haar boek ‘Gezondheidsklachten door straling’ verschijnt over een paar dagen bij uitgeverij AnkhHermes. Het gaat hier om een relatief nieuwe aandoening, die wordt veroorzaakt door elektromagnetische straling. Hieraan staan we allemaal bloot door onze mobiele telefoons, wifi, zendmasten enzovoort. Wat doet straling met je als je er gevoelig voor bent? Wat zijn de fysieke klachten? Welke impact heeft het op je maatschappelijke, sociale en mentale leven? Is er iets tegen te doen? Hoe gaat onze overheid hier mee om? Hoe doen andere landen dat? Wat zegt de wetenschap over dit onderwerp, de Europese Commissie, de Raad van Europa? Wat zijn de langetermijneffecten? In Gezondheidsklachten door straling vind je vele antwoorden, maar niet alle. Want naar de langetermijneffecten van deze nieuwe ontwikkelingen kunnen we alleen maar raden, op basis van de huidige wetenschap. Moge dit boek een eyeopener zijn. Een bron van herkenning voor lotgenoten. Een springplank voor discussie en verdere verdieping. En wellicht een reden om op te komen voor de gezonde toekomst van onze kinderen.

Jolanda van Dam ontwikkelde allerlei gezondheidsklachten, zoals oorsuizen, hoofdpijn, hartritmestoornissen, slapeloosheid en tremoren. De speurtocht naar deze, medisch onverklaarde klachten, leidde naar EHS

Lees ook:ElectroLezing ‘Leven mét Straling’
Lees ook:Wifi verbod in crèches in Frankrijk
Lees ook:Heel jezelf met affirmaties, geneeskunde en voeding…
Lees ook:Vorige levens bestaan niet
Lees ook:Boodschappen van liefde van aartsengel Chamuël…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>