Vrouw verdwijnt door muur van oorlogsschip…

Een Britse man heeft aan boord van het oorlogsschip de HMS Victory naar eigen zeggen een geest vastgelegd. Op de beelden is een spookachtige figuur van een vrouw in een jurk te zien die verdwijnt door een muur, schrijft de Daily Mirror. Het schip speelde een belangrijke rol in de zeeslag bij Trafalgar als vlaggenschip van admiraal Horatio Nelson.

Het museumschip trekt ongeveer 350.000 bezoekers per jaar. Hoewel het niet meer zeewaardig is, is het nog steeds in dienst bij de Britse marine als vlaggenschip. Tony Ferguson wandelde door het schip toen het plotseling voelde alsof iets of iemand hem volgde. De man pakte zijn camera en begon te filmen. Toen hij later de beelden terugkeek zag hij dat hij een vrouwelijke figuur had vastgelegd, die hij met het blote oog niet had kunnen zien. Volgens Tony zou het de geest van Frances ‘Fanny’ Nelson kunnen zijn, de vrouw van admiraal Nelson. “Het voelde steeds alsof iemand me volgde,” zei Tony. “Ik pakte mijn camera en legde deze vrouw in een jurk vast.”

“Het vreemde is dat ik haar helemaal niet met mijn eigen ogen kon zien,” vervolgde hij. “Als ik een persoon had gezien, zou ik de camera gelijk hebben neergelegd. “Ze liep door de kamer en verdween door een muur,” aldus Tony, toevoegende dat de HMS Victory bekendstaat als spookschip. Wil je het filmfragment zelf bekijken? Surf dan zeker even naar de site van Ninefornews.nl (foto’s internet).

Lees ook:Brit filmt spookachtig figuur…
Lees ook:Ik wist dat ik stervende was…
Lees ook:Geest van Tutbury Castle laat van zich horen…
Lees ook:Sting stond oog in oog met spoken
Lees ook:Wie is de figuur op echo…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>