Vier de lente op Lente Lorelei…

Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Drie dagen, van 8 tot en met 10 juni,  helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Voor de nieuwe Lente Lorelei  mogen ook meisjes tot 12 jaar naar binnen. De Zomer Lorelei blijft alleen toegankelijk voor (jonge) vrouwen vanaf 12 jaar. Baby’s (M/V) tot ongeveer 1,5 jaar mogen wel mee, omdat zij nog zo verweven zijn met hun moeder.

Voor de meisjes en jongste vrouwen komt er dit jaar ook een Jonge meiden tent, een mooie organische beweging naast het ontstaan van de Rode Tent en de Grootmoeder tent de afgelopen jaren. Hier vinden af en toe activiteiten plaats, voor meisjes alleen en soms ook moeder-dochter cirkels of rituelen. Thema van de Lente Lorelei is The Maiden.

The Maiden wordt gesymboliseerd door de wassende maan en de voorjaarszon die langzaam aan kracht wint. Zij is het meisje dat opgroeit, jong, nieuwsgierig en speels. Zij is ook de jonge vrouw, die nog vele eerste keren te gaan heeft. Ze heeft zin in het leven, in het vertrouwen dat alle goeds haar toekomt. The Maiden is de kracht van de lente; fris, nieuw, vol onstuitbare levensdrang, op weg naar het volle zonlicht.

Lorelei biedt een veilige en inspirerende plek waar vrouwen samen het vrouwzijn in alle facetten vieren, eren, delen, Zijn en uitdragen. Je mag er ‘gewoon’ de vrouw zijn die je bent, in grootsheid en kleinheid, stralend of teneergeslagen, uitbundig of ingetogen, in jurk of spijkerbroek . Op Lorelei hoef je je niet te  meten of te vergelijken. We nodigen je juist uit om je te laten inspireren door de kracht en schoonheid van andere vrouwen in plaats van dat het je klein, jaloers, kritisch of zelfveroordelend maakt.  Kijk voor meer info op: www.loreleifestival.nl.

Lees ook:Singles? De Chinezen komen eraan, jongens wel te verstaan!
Lees ook:En de lente is weer begonnen…
Lees ook:Vandaag is het Internationale Vrouwendag…
Lees ook:Chapat Sjamanistisch Festival 2017…
Lees ook:Vrouw niet in verwachting van twaalfling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>