Mummies Peru niet menselijk…

Uit DNA-onderzoek is gebleken dat de vreemde mummies die vorig jaar in Peru zijn gevonden, niet menselijk zijn. Dat beweert althans professor Konstantin Korotkov van de ITMO University in Sint-Petersburg. Dat valt te lezen op de nieuwssite Ninefornews.

Eén van de mummies, genaamd Maria, werd begin 2017 ontdekt door een team onder leiding van de Mexicaanse journalist Jaime Maussan. In een korte documentaire over de ontdekking vestigde de groep de aandacht op de vreemd gevormde schedel en lange vingers. Dr. Korotkov zei indertijd dat het geen vervormingen waren, maar dat we hier te maken hebben met een ‘ander wezen, een andere humanoïde’. Het team van Korotkov heeft naar eigen zeggen genetisch onderzoek gedaan naar weefsel dat uit de mummies is gehaald. Ook een tweede mummie, genaamd Vavita, is onderzocht, meldt het Russische persbureau Sputnik.

Dr. Korotkov zei dat de lichamen dateren van de vijfde eeuw na Christus en van buitenaardsen of cyborgs kunnen zijn. “Ze zien eruit als mensen, maar dat zijn het niet,” zei hij. “Hun anatomische structuur is anders.” De wetenschapper voegde toe dat de structuur van de ribben anders is dan die van mensen, aangezien de botten in het bovenste gedeelte kielvormig zijn. Door de ongewone vorm van de ribbenkast konden onderzoekers de organen tot in detail bestuderen. “Maria en Vavita behoorden mogelijk toe aan een ras dat al veel eerder dan wij een bepaald ontwikkelingsstadium heeft bereikt,” aldus Korotkov. “Misschien wel duizenden jaren eerder.” Hij denkt dat het ras grotendeels is uitgeroeid als gevolg van een zondvloed of een komeet. Korotkov merkte op dat dit soort drievingerige wezens ook op rotstekeningen in Peru zijn gezien (bron Sputniknews, foto: YouTube/Gaia).

Lees ook:OM Aruba naar Peru voor zaak-Holloway
Lees ook:Begraafplaats met zeventien mummies ontdekt…
Lees ook:8 december; de dag van de ‘onbevlekte ontvangenis’…
Lees ook:Maria; troosteres, ideale moeder en aardse vrouw in één…
Lees ook:Het Aokigahara bos; het zelfmoordbos van Japan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>