Fantastic Beasts deel 2 in november in bioscoop…

Sinds de achtste Harry Potter-film worden de fans zoet gehouden met de ‘Fantastic Beasts And Where To Find Them’-serie. Deel 1 speelde zich in Amerika af, maar in het tweede deel komt een wel zeer bekende oude locatie weer naar voren. Zweinstein is tijdens een deel van de film de locatie waar het verhaal zich afspeelt, dat blijkt uit de trailer die vorige week werd vrijgegeven.

‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ is de volledige titel van de film, die net zoals zijn voorganger draait om Newt Scamender (Eddie Redmayne) en ook in deze film is er weer een rol weggelegd voor Johnny Depp als Gellert Grindelwald (die in deel 1 vanwege een gedaanteverwisseling bijna volledig gespeeld werd door Colin Farrell). Ook geeft de trailer een eerste indruk van de jonge versie van Albus Perkamentus, wiens rol vertolkt zal worden door Jude Law. Overigens zal het nog even duren alvorens de film op het witte doek verschijnt. Vooralsnog staat de première gepland voor 16 november van dit jaar.

In deel 11 is Grindelwald ontsnapt. Hij heeft meer volgelingen vergaard voor zijn doel – het verheffen van tovenaars boven alle niet-magische wezens. De enige die hem zou kunnen stoppen is de tovenaar die hij ooit tot zijn beste vrienden rekende, Albus Dumbledore. Maar Dumbledore zal de hulp nodig hebben van de tovenaar die Grindelwald een keer eerder versloeg, namelijk voormalig student Newt Scamander. Op internet zijn op diverse sites de trailer van deze film te vinden.

Lees ook:‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ binnenkort in bioscoop…
Lees ook:Ezra en Eddie spelen in ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’…
Lees ook:Telegraaf: Richard Stooker daagt Uri Geller uit
Lees ook:Deel vijf Paranormal Activity volgend jaar in de bioscoop
Lees ook:Star Wars: The Force Awakens binnenkort in de bios te bewonderen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>