Lekker slapen met edelstenen…

Nu de klok weer is verzet, slaap ik momenteel onrustig. Ik ben niet de enige. Een goede nachtrust is belangrijk voor ons welzijn. Om goed te kunnen slapen, kan een fijne sfeer in de slaapkamer daar een steentje aan bijdrage.

Misschien denk je er niet meteen aan, maar edelstenen kunnen je helpen bij een goede nachtrust. En niet alleen als de klok verzet is. Er zijn vele stenen die je kunnen helpen. Ik noem er een paar. Zo brengt Amethist ontspanning en harmonie. Deze steen zorgt er voor dat je gedachten tot rust komen. Het gevolg is dat je lichaam ontspant. Het is dus de ideale steen om op je slaapkamer te hebben liggen. Een andere steen is Seleniet. Deze steen zorgt er voor dat je veilig (geborgen) voelt op de plek waar je tot rust wilt komen. Seleniet laat je heerlijk, ontspannen slapen zonder dat je je zorgen maakt. Ben je vrij onrustig? Dan kan Coelestien helpen. Soms ben je te veel in je hoofd bezig waardoor de slaap weg blijft. Je ligt maar te malen. Coelestien helpt goed bij onrust  en zorgt voor een vredig gevoel.

Je kunt ook aan een zoutlamp denken. De lucht om ons heen is elektrisch geladen. Hoe wij ons voelen hangt voor een deel af van de positieve en negatieve deeltjes (ionen) in de lucht. Sigarettenrook, elektrische apparaten en onvoldoende ventilatie verhogen de concentratie van positief geladen ionen. Dit kan bijdragen tot lusteloosheid, slapeloosheid en depressiviteit. Door afgifte van negatief geladen ionen kan zoutkristal een natuurlijke tegenpool vormen en brengt ze de elektrische lading in woon- en slaapvertrekken (weer in) evenwicht. Ook de (roze of oranjerode) kleur geeft een belangrijke bijdrage aan de hart chakra energie en is een stimulans voor het ontwikkelen van de goede dingen in de mens (bron en foto’s internet).

Lees ook:De heilzame werking van de zoutlamp
Lees ook:Seleniet om beter in slaap te komen…
Lees ook:Labradoriet; een machtig mooie steen met fijne eigenschappen…
Lees ook:Eudialiet; een heftige steen met mooie eigenschappen…
Lees ook:Elfenkwarts; een lieve steen met prachtige eigenschappen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lekker slapen met edelstenen…

 1. UMK - UMUT MIKE KUTYOL

  WAAR KAN IK…
  - DE VOORDELISTE COELESTIEN
  VERKRIJGEN….?!?

  VERMELDT HET AUB @ YOUR SITE

  GREETINGS OF UMK – UMUT MIKE KUTYOL
  +31614771177

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>