(Para) Jongeren opgelet !!!! Generation Phoenix

Generation Phoenix nieuwsbrief

Om de twee weken kun je vanaf nu een nieuwsbrief verwachten met hierin alle laatste leuke updates, nieuwe rubrieken en interessante artikelen!

Met o.a. nieuw deze week:

Sieraden met positieve energie

“Bling, Bling, money ain’t a thing” is een kreet die je vast wel kent. Dankzij ATL rapper en producer Jermaine Dupri samen met NY rapper/ producer en zakenman Jay-Z een aantal jaren geleden een dikke hit in de US of A. Maar ook Lil’ Wayne kon er wat van in zijn jongere jaren. Dankzij hem en zijn Cash Money crew is jaren later, de term “bling, bling” eindelijk komen overwaaien naar Europa. Beter laat dan nooit, right?

Lees verder
Stop! Dit is mijn grens!

Veel mensen nemen nogal te veel hooi op hun vork waarbij ze de kans lopen hunzelf voorbij te rennen! De gevolgen hiervan kunnen uiterst catastrofisch zijn. Van migraine aanvallen en een hoge bloeddruk tot het oplopen van een burn- out! En dan hebben we het nog niet eens over fysieke pijnklachten in de nek of rug…

Lees verder…

Huisnummers en Numerologie

Ieder mens heeft te maken met cijfers, nummers en getallen. Er is simpelweg niet aan te ontsnappen! Denk hierbij aan je geboortedatum, het aantal letters van je voor- en achternaam, de twaalf cijfers op de klok en je horloge, op tijd komen voor je werk, enz. En zo heeft iedere cijfer een specifieke betekenis, waarbij combinaties natuurlijk ook mogelijk zijn. Ooit wel eens nagedacht wat een huisnummer voor betekenis heeft? Op welk huisnummer woon jij eigenlijk? Het zou zomaar een harmonieuze sfeer kunnen hebben dankzij jouw huisnummer!
 
Lees verder…
Heb je bepaalde vragen betreffende het spirituele of paranormale, maar weet je niet zo goed bij wie je terecht kunt? Geen nood! GP staat voor je klaar met de volgende twee rubrieken:

Mediums to the Rescue: hier kun je terecht met al je vragen betreft het paranormale!

HELP! Ben ik (para) normaal?!: hier kun je terecht met al je vragen betreft de gevolgen van het meemaken en bezitten van gaves.

Houd jij ook zoveel van sidderen en beven van een goed ouderwets, eng verhaal? Dan zul je snel eens de Jorka Torie rubriek moeten checken!

Jorka Tories: exclusieve Surinaamse spookverhalen waar je kippevel van krijgt!

En check natuurlijk ook voor interessante of hilarische videofilmpjes het ParaTube kanaal. Met deze week o.a.:

Ontopic: Iedereen heeft paranormale gaven.
Deze keer een hevige discussie onder jongeren: beschikt iedereen nou over paranormale gaven of is het een hoop bullsh*t?!
Dr. Who? Dr. Leon natuurlijk!
Men name een maffe Japanner, twee wulpse dames om mee op stap te gaan en als klap op de vuurpijl; een lekker stuk kauwgom! Wat krijg je dan?
Een spirituele massage?!
Iedereen heeft wel eens een massage gehad, neem ik aan. Of dit nu van je moeder, oma, vriendje of een professional is, het is meestal heerlijk om je spieren eens een lekkere rol- en wrijfbeurt te geven. Tenzij natuurlijk die dikke worstenvingers van je vader op je rug alle spieren zitten te kraken!

Kom ook eens een kijkje nemen op de site en check wat er allemaal te vinden is.

Klikkerdeklik dus snel naar: www.generation-phoenix.nl
… en vergeet niet te reageren: [email protected]

Many thnx! Namems o.a. Geoffrey, Isabel en Niels

Lees ook:Nieuwsbrief Generation Phoenix met o.a. Spiritualiteit en Politiek
Lees ook:Generation Phoenix nieuwsbrief
Lees ook:Nieuwsbrief Generation-Phoenix
Lees ook:Generation-Phoenix (Paravisie) nieuwsbrief
Lees ook:Generation-Phoenix: De positieve kracht van Woede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>