Nieuwsbrief Generation-Phoenix

Spookverschijningen: realiteit of onzin?

Steeds meer en meer mensen over de hele wereld komen er voor uit, dat zij paranormaal begaafd zijn. En dit start meestal vanaf kleins af aan al, waarbij ze meestal mensen zagen rondom hun bed… in het holst van de nacht!

Lees verder…

Lees ook:
Ook Felix en Minoes komen terug:  Zitten dieren ook met deze recycle- cyclus (reincarnatie) die waarschijnlijk ook voor de mensheid geldt? Hebben zij ook te maken met karma? Of is hun doel alleen maar braaf luisteren naar hun baasje en het grasveld vol poepen en plassen?!
Derek Ogilvie: ‘Ik zag mijzelf als een soort buitenaards wezen’

Wie kan er tegenwoordig nog om Mr. Ogilvie heen? De in Almere woonachtige Babywhisperer heeft een lange weg moeten afleggen voordat hij eindelijk kon genieten van het succes dat hij hier in Nederland heeft. Zo heeft hij meedere boeken, televisieprogramma’s en theatershows op zijn naam staan! Het rare is dat Derek lang niet zoveel succes had in Schotland (zijn geboorteland), Engeland of de rest van de wereld, zoals hij het hier in ons kikkerlandje heeft.

Lees het hele interview hier!

Heb je bepaalde vragen betreffende het spirituele of paranormale, maar weet je niet zo goed bij wie je terecht kunt? Geen nood! GP staat voor je klaar met de volgende twee rubrieken:
HELP! Ben ik (para) normaal?!: hier kun je terecht met al je vragen betreft de gevolgen van het meemaken en bezitten van gaves.
Mediums to the Rescue: hier kun je terecht met al je vragen betreft het paranormale!

 Deze week op ParaTube:

Paranormale kinderen
Een BDE ervaren…

Houd jij ook zoveel van sidderen en beven van een goed ouderwets, eng verhaal? Dan zul je snel eens de Jorka Torie rubriek moeten checken!
 
• Jorka Tories: exclusieve Surinaamse spookverhalen waar je kippevel van krijgt!

Flick van de week: De dood van een profetische rapper

Iedereen heeft wel eens naar rap geluisterd, maar lang niet iedereen houdt ervan! Het op poëtische wijze spitten van woorden op het ritme van de beat is lang niet zo gemakkelijk als het misschien wel lijkt. In tegenstelling tot zingen kun je al rappend, meer vertellen in een song en het kunnen ware boodschappen zijn die verkondigd kunnen worden. Zo zag bijvoorbeeld Tupac Amaru Shakur op 16 juni 1971 te Brooklyn, New York het levenslicht.
En deze jongeman zou meer dan alleen een man, rapper of artiest worden… hij groeide uit tot een ware legende!

Check de homepage van de website hiervoor!
    
Kom ook eens een kijkje nemen op de site en check wat er allemaal te vinden is. www.generation-phoenix.nl
… en vergeet niet te reageren: [email protected]
Many thnx!

Lees ook:Generation Phoenix nieuwsbrief
Lees ook:Nieuwsbrief Generation Phoenix met o.a. Spiritualiteit en Politiek
Lees ook:Generation-Phoenix (Paravisie) nieuwsbrief
Lees ook:(Para) Jongeren opgelet !!!! Generation Phoenix
Lees ook:Derek Ogilvie heeft het zwaar tijdens reading in Baarn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>