4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Bekijk live een aura healing :)

 1. ariadne

  Natuurlijk kan het, maar volgens mij niet op deze manier. Ik heb niet de kennis van de hedendaagse ontwikkeling op dit gebied, maar ik geloof hier niet echt in. Ik ken iemand die aurafoto’s maakt, mn op beurzen en weet daarvan dat het in ieder geval niet de aura is die gefotografeerd wordt.
  Ook op dit gebied viert oplichterij hoogtij.
  Ik zeg niet dat het hier gebeurt, maar ik heb er zo mijn bedenkingen bij.

    /   Reply  / 
 2. ariadne

  Ik vind dit absoluut geen leuk verhaal. Ik ken de mevrouw van de reading niet noch degene die het verhaal schrijft. Dat het niet klopt is een ding dat zeker is, maar dat zegt nog niet dat aura-reading niet mogelijk is. Natuurlijk kan dat wel, alleen niet iedereen die zich voor reader uitgeeft is dat ook, net als bij alle andere dingen die we hier al over besproken hebben.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @ariadne, heel goed opgepikt! De insteek die ik bedoelde, het kan maar dit wil niet zeggen dat dit het goede voorbeeld is !

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>