Kaarjes branden voor Kylie (kleinkindje Hennie Kerens paravisie columniste )

Lieve allemaal,

Kaarsje branden voor Kylie.

Wil een ieder die dit leest een kaarsje branden of bidden voor een erg ziek klein meisje genaamd Kylie? Kylie ligt al een paar dagen in het ziekenhuis. Kylie is de kleindochter van Hennie Kerens. Jullie kennen Hennie via mij. Ze schrijft regelmatige prachtige columns..

Zowel Kylie als de ouders en natuurlijk oma Hennie en opa Johan kunnen elke steun in welke vorm dan ook zeker gebruiken.

Kylie heeft de ziekte van Kawazaki, een zeldzame ziekte waarbij de middelgrote bloedvaten door het gehele lichaam ontstoken raken.

Lammy van Paravisie  maakte mij attent op bovenstaande bericht, en namens Lammy zou ik iedereen willen vragen een kaarsje te branden, een lichtcirkel te plaatsen of healing te sturen naar Kylie…….. Alvast bedankt! 

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening”
Lees ook:EXCLUSIEF materiaal Marianne Vaatstra Zaak!!!
Lees ook:Daniel Dungas Home, uit de oude doos
Lees ook:Chris Zoet, WK Voorspelling Italie wordt Wereldkampioen
Lees ook:Jaarvoorspelling Liesbeth van Dijk bij Shownieuws

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>