A call for circle off light, een verzoek voor een lichtcirkel

 

In een wereld voor haat, rampen, onheild, ellende en onnodig veel slachtoffers door toedoen van mensen is het af en toe nodig een internationale oproep te doen om positieve energie de kosmos in te sturen, een lichtcirkel.

Ik roep iedereen op om met mij mee te doen en vanaf nu 1 week lang positieve energie het universum in te sturen, middels het branden van kaarsen, positieve gedachten, gebeden en healing.

Zend dit bericht door aan iedereen die je kent, plaats het overal opdat we kunnen laten zien wat de kracht van positieve energie kan doen en wat Jezus ons leerde, heb uw naaste liefde, tijd voor onvoorwaardelijke liefde

Dear all,

I call upon you to form with me a circle off Light as off now for at least a week. We have all been viewers off all kind off disasters, plaincrashes, bombing etc and all we see and feel these day’s is the pain off others. We can try to stop it. Follow me and help to create a circle off light, light candless, pray, send positive energy/reiki/healing and thoughts into the Universe to stop it.

Please forward this message to everyone you know pass it on. Keep the positive energy and messages going around to do what is needed to be done and what Jezus teached, love their neighbours!!!

Lees ook:De week van het licht
Lees ook:De week van het licht
Lees ook:De week van het licht
Lees ook:De week van het licht, inclusief familie drama Enschede oproep
Lees ook:De week van het licht tot en met 21 mei 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>