Lammy Paraschakis, medium: “Spirituele energie”

Spirituele energie

Sinds de jaren “74/”75 ben ik op zoek naar de zin van het bestaan. Anno 2009 zie ik dat steeds meer mensen zich af vragen wie ze zijn en wat hun bestemming of drijfveer in het leven is. Heel veel mensen zoeken hun heil in het spirituele en gaan ten rade bij o.a mediums en spirituele healers.

Heel vaak vraagt men aan mij: ‘zoals jij werkt moet je wel heel gelovig zijn!’
Inderdaad, ik geloof in een Hogere Macht maar niet in een mag nietes of een mag welles van een kerk.
Ik vind dat een ieder vrij moet zijn om te geloven, te beleven en zijn/haar eigen invulling hierin moet kunnen naleven. Elke kerk behoort mijns inziens 24 uur per etmaal open te zijn voor diegenen, van welk geloof dan ook, om in alle vrijheid en rust een kerk binnen te treden om, of in gebed te gaan of een moment van bezinning te ervaren. Voor mij geen verplicht kerkbezoek.

In het bos op mijn favoriet plekje bij het hunebed vind ik een rustpuntje en ook energieen vanuit het Goddelijke om een moment van stilte te ervaren. Als er een God is zoals de kerk ons al eeuwen vertelt en ik eens voor Gods troon zal staan dan zal God niet vragen, Lammy welk geloof heb jij gehad? Nee, God zal vragen: ‘wat heb jij met je leven en het leven van andere mensen gedaan’? Dan zal ik zeggen: ík heb fouten gemaakt, heb goede dingen gedaan naar eer en geweten’. 

En ik heb zelf ook nog een paar vragen aan U. En God zal zeker glimlachen. Hij zal niet oordelen, neen dat doen wij zelf als we aan Gene Zijde zijn aangekomen en we zijn daar diezelfde persoon die we op aarde waren, niets meer en niets minder! Alleen hebben we onze ‘stoffelijke jas’op aarde achter gelaten. Na 35 jaar spiritueel onderzoek en vele opgedane ervaringen met wat wij noemen de geesten- of engelenenergie, weet ik dat ik aan Gene Zijde mag leren om ‘ooit’ op te gaan in het ‘Licht’ dat wij hier op
aarde ‘Hemel’ noemen. Ik noem dat liever,…naar HUIS gaan.

Spiritualiteit is een samenwerking met het Hogere en persoonlijke ontwikkeling.

Liefs, Lammy Paraschakis
Met dank aan mijn Begeleider vanuit de Geest, Zacharias
Groningen 18 juni 2009

Lees ook:Iedereen heeft een beschermengel
Lees ook:Pendelen en blokkeren…
Lees ook:Seksschandalen in katholieke kerk zijn het werk van de duivel
Lees ook:Sterrenmensen zijn afkomstig van de sterren…
Lees ook:Ieder mens is spiritueel

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Lammy Paraschakis, medium: “Spirituele energie”

 1. Roos

  Mooi, heel mooi!

    /   Reply  / 
 2. carin

  Volledig mee eens.In woon in Heythuysen en ga als mijn stoffelijke jas op is ook naar Huis.Daar waar een wereld is op Genezijde waar gelijkheid is.Daar is een God,Boeddha,Mohammed,Jaweh en vele oude Goden en indianenmensen die je tijdens leven heb moeten loslaten.Daar is eenieder gelijk,daar is geen arm en rijk,geen honger,geen geweld,geen oorlog en geen verderf,daar is de echte wereld van verschil,iedereen hetzelfde en vrede.Kon dat hier maar eens zo zijn.

    /   Reply  / 
 3. lammy paraschakis

  Carin, Ik kreeg het koud toen ik je reactie las. Het was een herkenning, eens ga ik naar Huis.
  Roos, bedankt!

    /   Reply  / 
 4. sandra

  eindelijk!!!! ik loop dit al jaren te verkondigen.ik zelf heb een vader die zwaar katholiek is opgevoed.mijn oma had een wens en die was dat ik gedoopt moest worden. tegen mijn preciepe in heb ik het gedaan. de priester kwam elke week zijn preek houden, waar ik het absoluut niet mee eens was. de bijbel gaat bij blz 1 al in de fout, god maakte de aarde in 6 dagen etc. eerst adam, toen kwam eva en ze kregen twee kinderen kain en abel en die kregen ruzie. kain sloeg adam dood en vlugte naar een ander land en trouwde daar, en over babylon, inteelt. van de priester moest ik me mond houden, in der loop der jaren kwam ik erachter dat we niet in een god geloofde maar een sterke energie, en alle godsdiensten geven we een andere naam ervoor, de ene geloof sterker en de andere geloof vrijer. ik geloof wel dat we zelf kiezen bij welke ouders en hoe onze rugzag gevuld is, na aanleiding van je vorige levens en wat je ermee doet. eigen vrije keuze, goed nog slecht, als je maar leert van je fouten, en ervaringen en we zijn niet alleen, probeer maar eens te denken dat alle matrialen een illusie is, dan zie je ook de andere wereld en daar hoef je geen medium voor te zijn, we creéren alles zelf. sorry ik moest het even kwijt nog bedankt ik ben erg blij dat ik niet de enige ben

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @sandra, dank voor je bijdrage!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>