Boekscout.nl presenteert met trots: Farisa Jolink “Ik ben aangeraakt”

Boekscout.nl presenteert met trots:
 
Farisa Jolink
“Ik ben aangeraakt”
 
De geboorte van haar zoon confronteerde Farisia Jolink met haar innerlijke kind. Ze heeft haar ervaringen aan het papier toevertrouwd en aan de hand van tips en adviezen leert ze jou als lezer op een ontvankelijke manier hoe je jouw innerlijk kind kunt ontdekken. Je leert hoe je liefde en geluk kunt ontdekken. Uiteindelijk zal je zelfwaardering door dit proces groeien. Je zult verrast zijn als je ontdekt dat jij het geluk zelf bent en het leven één groot wonder is.

     
 
Farisa Jolink:
 
“Als kind was ik erg gevoelig en ik voelde mij dan ook onbegrepen. Wie ik nu werkelijk was, wist ik niet. Op 22-jarige leeftijd werd ik moeder. De geboorte van mijn zoon was een totale ommekeer in mijn leven. Doordat ik als kind zelf niet gezien, gehoord en geaccepteerd werd, kwam ik erachter dat dit bij mij veel emoties triggerde. Door naar mezelf te luisteren en ermee aan de slag te gaan, ben ik tot het besef gekomen dat het heleven van je innerlijke kind heel zinvol is. Ik ben aangeraakt en heb mezelf weer gevonden.”
 
U kunt dit boek met ingang van vandaag bestellen. Tot 3 juli 2009 a.s. bieden we het u aan voor een aantrekkelijke introductieprijs.
 
titel:
 
Ik ben aangeraakt
U kunt het boek bestellen door op de button hieronder te klikken. De weg wijst zich dan vanzelf
 
auteur:
Farisa Jolink
 
aantal pagina’s:
68
 
geïllustreerd:
ja
 
uitvoering/formaat:
paperback 12,5 x 20 cm
 
ISBN: 978-90-8834-621-7
 
vaste prijs:
 € 12,95
 
introductieprijs (tot 3 juli):
 € 11,95

Een stukje uit het boek:
 
Bij wie ligt nu werkelijk het probleem?
Wij denken vaak als ouders dat het probleem bij het kind ligt, maar dat is dus niet altijd zo! In de praktijk werkt het als volgt. Als de blokkades bij de ouders worden weggehaald, dan krijgt het kind weer de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Dus het belangrijkste is nog altijd dat we geheeld zijn. Dat ons innerlijke kind geheeld is. Dan helpen we automatisch onze eigen kinderen.
Wat je zelf gemist hebt, kun je niet doorgeven. Je maakt dus weer een reis in je peutertijd, de schooltijd, de puberteit en uiteindelijk je volwassenheid!

Tip! Jezelf waarderen
Absolute voorwaarde voor een gelukkig leven is het vermogen jezelf te aanvaarden. Zolang jij in de spiegel kijkt en daarbij elke keer weer vaststelt dat je neus je niet bevalt of dat jij je moet schamen voor je kleine mankementen en gebreken, sta je jezelf alleen maar in de weg.
Misschien is het goed om eens te noteren wat je van jezelf waardeert. Het zou mooi zijn als dat lijstje elke dag langer wordt. Uiteindelijk leer je dan misschien datgene te accepteren wat je echt niet kunt verdragen van jezelf.
 
Boekscout.nl, Postbus 198, 3760 AD Soest, www.boekscout.nl, [email protected]
Uitgevers: Lars en Stefanie Meiners
 
Bron: Boekscout

Lees ook:Op creatieve wijze contact maken met het kind in jezelf
Lees ook:Spiritueel reizen laat je hart weer kloppen
Lees ook:Heb jij ook het gevoel dat er meer is…
Lees ook:Hoe blijf je in balans?
Lees ook:Ik voel steeds vaker mijn innerlijke kracht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Boekscout.nl presenteert met trots: Farisa Jolink “Ik ben aangeraakt”

 1. iris

  ik vind deze site geweldig en dat terwijl ik een kind ben iedereen die niet weet waar hij of zij moet beginnen raad ik deze site aan

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Hoi Iris, dank je wel voor dit geweldige compliment, je kunt stukken van het blog ook terug vinden bij Generation Phoenix een initiatief voor jongeren van Paravisie. Ik doe ook daar mijn best allerlei berichten te plaatsen.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>