“Heel (Para)normaal” door Vanessa Dijksterhuis

En uiteraard heb ik een mooie flyer over het boek ” Heel (Para) normaal ” dat je hier bij Fourthsense kunt bestellen. Maar wees er snel bij want het gaat echt in een rap tempo. Dan komt natuurlijk ook door de actie die eraan verbonden is want als je voor eind februari een boek besteld maak je kans op een gratis reading!!!

Dit boek beschrijft op een luchtige manier hoe belangrijk het is om bewust te leven met je eigen invulling van spiritualiteit. De auteur schreef het boek “Heel (para)normaal” vanuit haar eigen ervaringen met spiritualiteit. Deze vinden plaats in haar praktijk maar vooral ook in het dagelijkse leven. Bij het schrijven van het boek werd zij ook voor een deel begeleidt door haar innerlijke helpers, wat het paranormale gedeelte omvat.  Heel herkenbare situaties komen aan bod. Te denken valt aan het voelen van sfeer als je ergens binnenstapt of het moe zijn na een dagje winkelen terwijl je amper een winkel in geweest bent. Het is geschreven voor mensen die wel open staan voor spiritualiteit, maar nog niet goed invulling kunnen geven aan hoe het werkt in het dagelijks bestaan. Het vormt een brug tussen spiritualiteit bekijken, observeren, weten en ervaren wat het daadwerkelijk is in het leven van alledag.

De inhoud van ‘Heel (para)normaal!’ omvat praktische onderwerpen. Te denken valt aan bijvoorbeeld het gebruik van energie, het herkennen en voorkomen van het verkeerd toepassen ervan en het leren omgaan met de onuitputtelijke bronnen die overal aanwezig zijn. Er staan meerdere oefeningen en visualisaties in die praktisch overal op toe te passen zijn. Het boek is geschreven met het idee dat iedereen bewust in het leven kan staan als je maar weet waar je op moet letten.

Meer onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:
- Paranormaal en Spiritueel, waarbij het verschil duidelijk wordt uitgelegd
- Liefde, waarbij de verschillende stadia in liefde worden behandeld en helder wordt benaderd hoe je met verschillende situaties om kunt gaan.
- Seks, openlijk de spirituele kant bespreekbaar makend. Wat gebeurt er op energie gebied nu eigenlijk?
- Nuchter openstaan voor spiritualiteit, waarbij vertelt wordt hoe je heel bewust en spiritueel kunt leven met beide benen op de grond.
- Geld,  een veelbesproken onderwerp. Hierin wordt het geldbewustzijn blootgelegd en hoe je omgaat met verschillende situaties omtrent geld.

‘Heel (para)normaal’ omvat achttien hoofdstukken waarin je echt kennis maakt met zowel de auteur als vooralsnog zelfs voor jou onbekende delen van je zijn. Je zult herkenning ervaren en aha momenten hebben. En mocht dit onverhoopt toch uitblijven geniet je van de humoristische manier van schrijven.

De nadruk in ‘Heel (para)normaal’ ligt op het bereiken van een praktisch spiritueel bewustzijn waarin we allen invloed hebben op vele delen van ons leven. Je kunt het op verschillende manieren lezen. Van begin tot eind of je pakt een paar onderwerpen die je aanspreken. Wat je ook kiest: na het lezen heb een praktisch idee van hoe je spiritueel bewust leeft!

 Bron: Vanessa Dijksterhuis en FourthSense

Lees ook:Leestip: “Heel (para)normaal” door Vanessa Dijksterhuis!!
Lees ook:Ieder mens is spiritueel
Lees ook:Lees eens een online nummer van Para-Astro…
Lees ook:Bewuster in het leven staan
Lees ook:‘Puur lichter leven, loslaten wat zwaarte geeft’; nieuw boek van Jolijn Hendriks…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>